in

Veneția, o fată de 17 ani a murit și alte 3 persoane sunt în stare gravă la spital, impact frontal între un Fiat și o camionetă condusă de un român

Tragedie în Italia, pe un drum din San Donà di Piave, un oraș din provincia Veneția. O fată de 17 ani a murit pe loc după ce mașina în care se afla a fost spulberată de o camionetă cu platformă condusă de un șofer român. În camionetă se mai aflau doi români care au fost răniți și transportați la spital.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit, duminică dimineață, în urma unei coliziuni teribile între un Fiat Punto și o camionetă, pe care se aflau două mașini de teren Dacia Duster, încărcate pe platformă. În urma impactului frontal extrem de violent, o fată de 17 ani, Sara Ruffato, pasageră în Fiat, a murit pe loc. Astăzi, adolescenta ar fi trebuit să înceapă școala.

Potrivit observatornews.ro, care citează presa italiană, Sara a vrut să profite de ultimul weekend liber și a plecat cu un amic la mare, în Caorle, un orășel situat pe coasta Mării Adriatice. Prietenul fetei, care se afla la volanul mașinii, a fost scos și el dintre fiare de pompieri, stabilizat și transportat în stare gravă la spital.

Potrivit veneziatoday.it, la bordul camionetei se aflau mai mulți cetățeni de naționalitate română. Doi dintre ei au fost răniți în urma accidentului, fiind transportați la spital. Carabinierii fac cercetări în acest caz.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/important-la-iesirea-din-tara-cu-masina-e-recomandat-sa-prezentati-cartea-verde-in-original-iar-in-unele-state-si-polita-rca/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România, țara unde incompetența este la putere și în opoziție. Numai diaspora poate sparge încercuirea

Berlusconi a ieșit din spital: ”A fost o încercare grea, poate cea mai dificilă a vieţii mele”