in

Venezia, româncă de 60 de ani, se ceartă cu iubitul și se aruncă cu mașina în canal

Se ceartă cu iubitul și se aruncă cu mașina în canal la porțile localității Bibione: femeie din Pordenone salvată în ultimul moment de pompieri.

Părea un accident normal: alarma a fost lansată pe 13 mai în jurul orei 14 de câțiva trecători care au observat un Volkswagen Polo căzând într-un canal din zona Litoranea Veneta, în spatele drumului care duce de la Bevazzana di San Michele la Quarto Bacino.

Intervenția pompierilor, sosiți imediat, a fost fundamentală. Habitaclul mașinii era practic scufundat când au sosit scafandrii, într-un loc în care adâncimea e de circa 2 metri. Mașina din fericire a rămas în echilibru pe niște stânci suficient cât pompierii din Lignano și apoi cei din Portogruaro să scoată la suprafață ghinionista, o româncă de 60 de ani, care a fost scoasă în stare de confuzională și apoi a fost predată paramedicilor.

La fața locului au sosit și pompierii din Drago, elicopterul din Tessera și un echipaj de scafandri cu o macara mare. Acum totul este în analiza carabinierilor din Bibione care vor trebui să verifice cele întâmplate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Torino, escrocherie de proporții la Cassa Edile, doi sindicaliști și zeci de zidari italieni și români puși sub acuzare

Afacere cu căpșuni în ţară după 14 ani de muncă în Spania: ”Dacă acolo se poate, de ce nu și la noi?”