in

Viață de infern în familie pentru o româncă din Vittoria, soțul arestat pentru violențe repetate

Situaţia devenise insuportabilă de mai multă vreme într-un cuplu de români: ambii de 34 de ani, ambii muncitori agricoli, cu o convieţuire care în ultimul an a început să scârţâie şi să dea primele semne de cedare. Luni petrecute pradă neliniştii şi fricii de un bărbat violent, ameninţător, care nu a ezitat niciodată să insulte femeia care a suportat mereu, crezând că partenerul ei se va schimba.

Însă speranţele pe care şi le punea tânăra în bărbat au fost zădărnicite în dimineaţa de 9 aprilie, când bărbatul, Boriceanu Marcel Sergiu, pe timpul uneia dintre multele discuţii din motive neînsemnate, deja la ordinea zilei, a început să o bată pe femeie: momente de teroare şi urlete care au atras atenţia vecinilor care au alertat 112. O patrulă a carabinierilor de la Echipa Radiomobilă din Vittoria a ajuns imediat la faţa locului şi, luând la cunoştinţă situaţia, mai exact că femeia fusese deja transportată la Urgenţă la Spitalul Guzzardi, l-au blocat imediat pe tânărul de 34 de ani şi l-au arestat.

Va trebui să răspundă pentru infracţiunile de vătămare corporală şi rele tratamente în familie: femeia, a cărei stare din fericire nu este gravă, a fost diagnosticată cu ”traumatisme contuzive multiple la faţă, traumatisme toracice multiple” şi a primit 10 zile de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI:

Torino, familie de români distrusă: Beat la volan, produce accident şi îşi ucide soţia

Tragedie la Fiano Romano: româncă de 39 de ani, moartă carbonizată într-un container

Autostrada A5, a căzut cu camionul de pe un viaduct, şofer viu ca prin miracol

Fumează pe balcon, balustrada cedează: moare căzând de la 10 metri la Brescia

Sex cu minori, fost judecător italian condamnat la închisoare, împreună cu complicele român