in

Vicenza, român abia eliberat din închisoare, prins la furat într-un supermarket

Nicolae Mateiu, un român de 28 de ani, a fost prins la furat în Vicenza, Italia, imediat după ce fusese eliberat din închisoare. Românul, cu numeroase condamnări la activ pentru furturi şi jafuri, a fost eliberat din închisoare la începutul lunii august şi ar fi trebuit să părăsească Italia, primind interdicţie de a mai intra în această ţară.

Conform observator.tv, care citează presa italiană, Mateiu, cel mai probabil în dorinţa de a da o ultimă lovitură înainte de a părăsi Italia, a intrat într-un supermarket din care a ieşit cu mai multe haine şi perechi de adidaşi fără să le plătească.

Bărbatul a fost reperat rapid de paznicii magazinului şi luat la fugă. A scăpat cu ajutorul unei biciclete, însă a fost prins la doar câteva minute după incident, de un echipaj de poliţie.

Poliţiştii tocmai primiseră informaţii importante de la paznicii magazinului jefuit şi descrierea exactă a suspectului.

Nicolae Mateiu abia fusese eliberat din închisoare după ce luase un an şi jumătate pentru spargerea apartamentului unui bătrân din Vicenza.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Partidul Diaspora Română a decis pe cine va susține la alegerile prezidențiale: ”Are toate atuurile pentru a fi preşedintele de care românii au nevoie”

Diasporeni sau sclavii Europei?