in

VIDEO / Marinar român dispărut în apele Siciliei. E de negăsit de mai bine de o săptămână

Un marinar din Constanţa, angajat pe o navă comercială, e de negăsit de mai bine de o săptămână. Familia nu mai ştie nimic de el de când nava pe care lucra a plecat din Italia spre Algeria. Autorităţile l-au căutat fără vreun rezultat, transmite TVR.

Vlad Nicolescu lucra ca ofiţer mecanic pe nava „Josephine Prima”, sub pavilion maltez. Comandatul navei a emis un semn SOS prin care a atenţionat că Nicolescu a căzut în mare şi nu este de găsit. Autorităţile franceze şi italiene au organizat căutări, atât pe mare cât şi în aer. Dispariţia românului a fost sesizată la aproximativ 40 de mile sud de coasta Siciliei.

Mama lui Vlad a aflat de dispariţia acestuia de la o angajată a companiei navale. Între timp, familia şi prietenii lui Vlad s-au mobilzat pe Facebook pentru a încerca să afle ce s-a întâmplat cu acesta.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, nava pe care lucra marinarul român se află în acest moment în portul de destinaţie din Algeria. Autorităţile italiene sunt cele care continuã procedurile de căutare.

Căutările sunt coordonate de la Roma de către Unitatea operativă italiană.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lavinia Şandru, membru de onoare al Asociaţiei Românilor din Italia: „Este vocea diasporei la Bucureşti!”

Catania, româncă de 35 de ani căutată pentru două jafuri