Menu
in

VIDEO/ Obligată de cinci conaţionali să se prostitueze pe via Casilina, la Roma

O româncă de 22 de ani a fost adusă în Italia cu promisiunea unui loc de muncă, dar, odată ajunsă la Roma, a fost obligată să se vândă pe stradă. Povestea „Mariei” este aceeaşi cu cea a multor tinere românce exploatate în Peninsulă de reţele de proxeneţi formate, de cele mai multe ori, din conaţionali.

Cotidianul „Il Messaggero” a relatat despre cazul „Mariei” (numele adevărat al fetei nu a fost dezvăluit de anchetatori), tânăra care a avut curajul să-i denunţe pe cei care o obligau să se prostitueze.

Fata a povestit cum era dusă, seara, pe via Casilina de la periferia Romei,  de alţi cinci români- doi bărbaţi şi trei femei, „colege” ale tinerei. Cele trei o controlau mereu pe „Maria” şi apoi îi luau şi banii încasaţi în fiecare seară. Într-o zi, fata a încercat să se răzvrătească şi nu a dat banii proxeneţilor. Drept pedeapsă, a fost bătută şi adusă din nou la muncă.

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 17 martie, tânăra s-a prezentat la carabinieri şi a depus o plângere împotriva celor care o obligau să se vândă. În cursul aceleiaşi zile, cei cinci au fost reţinuţi, în timpul unei operaţiuni de amploare anti-prostituţie, filmată de anchetatori.

Iată AICI imaginile realizate în timpul operaţiunii de sâmbătă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version