in

Video şoc: Un român distruge un bar cu o sabie japoneză

Poliţiştii italieni au arestat un român de 36 de ani, care a distrus un bar din localitatea Rondissone, lângă Torino, cu o sabie japoneză. Videocamerele de supraveghere au înregistrat în detaliu furia bărbatului, iar presa din peninsulă a difuzat imaginile transmise de Carabinierii din Torino.

Pe înregistrarea video se poate vedea data şi ora la care s-a petrecut evenimentul: 12 martie 2011.

VEZI VIDEO

Intr-un prim fragment (ora 19:02 pe ecran) se poate vedea cum bărbatul, îmbrăcat în blugi, cu o geacă şi cu o şapcă albă pe cap, are o altercaţie verbală cu cheleneriţa localului. Apoi ia un scaun şi începe să-l izbească de tejghea, în timp ce chelneriţa îl loveşte cu un baston de la matura, de mai multe ori. Un client intervine, încercând să-l oprească pe agresor. Cei doi reuşesc să-l scoată pe bărbat în afara barului.

Al doilea fragment video este înregistrat la ora 19,25, circa 20 de minute după primele imagini. Se observă cum bărbatul intră din nou în bar şi scoate dintr-o teaca neagra o sabie, începând să o ameninţe pe chelneriţă, care se află în spatele tejghelei, la telefon. Urmează câteva minute în care bărbatul se dezlănţuie, lovind cu sabia de mai multe ori obiectele aflate pe tejghea. Doi clienţi, aflaţi în faţa tejghelei, ies oarecum liniştiţi din bar, fără să intervină. Bărbatul îşi pierde de câteva ori echilibrul, dar continuă să distrugă obiectele aflate în local.

Conform unei prime reconstituiri furnizate de poliţişti, românul s-ar fi înfuriat după ce chelneriţa ar fi refuzat să-i dea de băut.

Miruna Cajvaneanu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din Japonia vor să se întoarcă acasă

Dintr-un sat din Botoşani, la o afacere de succes în Sicilia