in

Video şocant/ Italiancă accidentată pe trotuar, şoferul vinovat prins de un român curajos

“O secvenţă impresionantă”- iată cum descrie “Corriere del Veneto” imaginile unei telecamere de supraveghere, care au surprins un acciden rutier în localitatea Mestrino (lângă Padova).

Miercuri seara, în jurul orei 20:30, o camionetă a accidentat o femeie care stătea pe trotuar, lângă strada care face legătura între localităţile Vicenza şi Padova. O telecameră de supraveghere a filmat accidentul: femeia, în urma impactului,  fiind aruncată pur şi simplu la câţiva metri de şosea. Maşina a rupt, practic, şi un copac lângă care stătea femeia, înainte de impact.

Şoferul camionetei, în loc să se oprească pentru a acorda un prim ajutor femeii, apasă pe acceleraţie şi încearcă să se îndepărteze de la locul accidentului.

Un român, care a asistat la scenă, a reuşit să urmărească maşina şi să-l blocheze pe şofer- un tânăr italian de 28 de ani. Poliţiştii au descoperit că avea o alcoolemie de trei ori peste limita legală.  Tănărul şofer este cercetat pentru că a condus în stare de ebrietate şi pentur că a fugit de la locul faptei.

Din fericire, victima, în ciuda impactului violent, s-a ales doar cu câteva fraturi la picioare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

IO CANTO/ Johnny Bădulescu către românii din Italia: „Am ajuns pe locul patru datorită vouă”

Românii şi-au schimbat imaginea la Guidonia