Menu
in

VIDEO Perugia/ Ucis pentru că s-a opus bandiţilor, se caută agresorii “români sau albanezi”

Tragedie într-o vilă de la periferia Perugiei, la Ramazzano, unde în noaptea dintre 2 şi 3 martie, o tentativă de jaf s-a transformat în sânge. Victima, Luca Rosi, de 38 de ani, angajatul unei filiale a băncii Unicredit la Ponte Felcino. Ar fi încercat să reacţioneze pentru a-şi apăra partenera de viaţă, care ar fi fost ameninţată, şi nepotul de opt ani, care a rămas nevătămat.

Prietena bărbatului ucis (Foto Umbria Tv)

Jaful a fost comis de trei tineri cu feţele acoperite. Hoţii au intrat prin geamul uşii. Odată intraţi, i-au legat pe cei prezenţi (4 persoane: mama de circa 65 de ani, logodnica Mary de 34 de ani şi nepotul de circa 8 ani, şi Luca Rosi) cu cabluri electrice pentru a-i face să le dea bani şi bijuterii.

Luca Rosi s-ar fi ridicat deşi avea mâinile legate, dar unul dintre jefuitori l-a împuşcat în picioare şi în torace cu un pistol de calibrul 9. Bărbatul nu ar fi murit pe loc, ci la sosirea ambulanţei de la 118, chemată după fuga jefuitorilor, însă nu mai se putea face nimic pentru el.

Hoţii au fugit cu maşina victimei. Maşina, un Golf, a fost găsită în apropierea locuinţei în care s-a consumat tragedia.

Potrivit mărturiilor, jefuitorii ar fi avut accent străin, din Estul Europei, scrie Corriere della Sera. Pista cea mai credibilă este aceea a unei bande de profesionişti din estul european, însă pe moment nu se exclude nicio pistă. Exact în urmă cu o lună, pe 3 februarie, un alt jaf comis în apropiere s-a încheiat cu violarea unei femei.

“Pista românilor”

Carabinierii spun că merg pe pista albanezilor şi românilor. Mary, logodnica victimei, îşi aminteşte ochii verzi ai şefului bandei, cel mai violent. Aceiaşi descrişi de femeia de 54 de ani violată în urmă cu o lună la Resina pe timpul unui alt atac care are multe asemănări cu jaful sângeros de la Ramazzano. Jefuitorii au abandonat maşina lui Luca folosită pentru fugă tocmai la Resina . Ivana îşi aminteşte graba, accentul din est, vorbitul incorect. «Deschide uşă» pentru a spune să deschidă poarta. Ştiau de seif: lovitură dată la sigur.

“Carabinierii bat întreaga regiune, în special zona extremă de nord a Perugiei, în căutarea jefuitorilor deveniţi asasini feroce. Şi care probabil se ascund printre noi “travestiţi” în muncitori, zidari sau zugravi.

Ar putea fi o bandă de albanezi “modulară” – după cum spun investigatorii – şi adică compusă din extracomunitari care locuiesc în Umbria unde lucrează, şi din celule care provin din afară, poate şi din ceva români”, scrie La Nazione.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version