in

Video/ Prostituată româncă ucisă în “garajul groazei”

O prostituată româncă de 34 de ani a fost găsită moartă miercuri, 25 mai, într-un garaj din localitatea Cinisello Balsamo, la periferia oraşului Milano. Inainte de a fi ucisă, victima ar fi fost legată şi torturată. Poliţiştii l-au arestat pe proprietarul garajului, Antonio Giordano, un muncitor italian de 44 de ani, tatăl a doi copii, acuzat de omucidere.

Garajul groazei

Corpul româncei a fost găsit după ce o altă prostituată africană originară din Ghana, a reuşit să scape sâmbătă, 21 mai, din “garajul groazei” şi a povestit poliţiştilor despre un client care a bătut-o, după ce a refuzat prestaţii sexuale sado-maso. Poliţiştii l-au identificat pe Giordano şi i-au cerut să-i conducă la garajul de la periferia oraşului. Ajunşi aici, au făcut o descoperire macabră. Localul, complet insonorizat, fusese transformat într-o adevărată “cameră a torturilor”: alături de funii, lanţuri, un televizor cu videocasete hard, au găsit corpul fără viaţă al româncei. Victima, probabil ucisă cu cel puţin 24 de ore înainte, avea mâinile şi picioarele legate la spate, gura acoperită cu scotch: poziţie care ar fi cauzat, de altfel, şi moartea prin sufocare. În buzunar, poliţiştii au găsit o foaie de hârtie scrisă în româneşte.

Ipoteza unui serial killer

Anchetatorii, citaţi de presa din Peninsulă, cred că ar putea fi vorba despre un serial killer: “vrem să stabilim dacă ar putea fi şi alte victime şi dacă bărbatul arestat a avut complici”- a declarat colonelul Spina, responsabilul anchetei, citat de publicaţia “Leggo”.

Interogatoriul

În cursul nopţii de joi, presupusul serial killer a fost supus unui interogatoriu de zece ore şi, potrivit “Il Giorno”, deşi îşi susţine nevinovăţia, le-ar fi spus poliţiştilor: “Imi daţi 30 de ani? O să stau în închisoarea 30 de ani, oricum se trăieşte mai bine aici decât afară”.

Alte două victime românce

In afara ultimei victime, Giordano ar putea fi acuzat, scrie TgCom, de moartea altor trei prostituate, dintre care două românce, Ioana Luminiţa Dan şi Ionela Drăgan, ale căror corpuri au fost găsite în doi saci negri de plastic, la periferia oraşului Lecce. Si cele două tinere au fost mai întâi torturate, apoi strangulate.

M.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii mănâncă mai scump decât străinii

Alegeri 2011/ Gabriel Pîrjolea: “13 voturi m-au despărţit de fotoliul de consilier”