in

Villafranca, român bătut crunt și ARS DE VIU, locuitorii sunt șocați de cele întâmplate

Un român în vârstă de 42 de ani a fost bătut crunt și apoi ars de viu în apropiere de gara Villaffranca di Verona, scriu mai multe publicații italiene. Bărbatul a fost dus la spitalul din Borgo Trento în condiții foarte grave. Locuitorii din Villafranca, în care există o puternică comunitate românească, sunt șocați de cele întâmplate.

Românul a fost găsit în această dimineață de mecanicul unui tren care se oprise în gară. Acesta l-a văzut că stătea într-o poziție nefirească și când s-a apropiat a văzut o imagine de coșmar. Fața bărbatului era umflată din cauza unei bătăi evidente și a arsurilor de pe corp. În stație sunt instalate mai multe camere video, iar imaginile ar putea fi utile anchetatorilor poliției pentru a reconstrui povestea și a identifica orice persoană responsabilă. 

Inițial, mecanicul a crezut că bărbatul este mort, pentru că nu reacționa în niciun fel. Apoi, când a venit aproape de el, mecanicul a înțeles că omul fusese bătut crunt și că cineva îi dăduse foc. Nu a putut face nimic altceva decât să cheme imediat forțele de ordine și ambulanța.

Din primele cercetări rezultă că bărbatul fusese întradevăr bătut foarte tare și apoi agresorii l-au stropit cu o substanță inflamabilă și i-au dat foc. Românul a fost dus imediat la Centrul de arși de la spitalul din Borgo Trento.

Poliția științifică și o echipa de intervenție de la Verona au deschis o anchetă.

Locuitorii din Villafranca, în care există o puternică comunitate românească, sunt șocați de cele întâmplate. Primarul orașului Villafranca di Verona, Roberto Dall’Oca a declarat că „Dorim să ne exprimăm apropierea și solidaritatea față de victima acestei agresiuni.”

”În momentul de față – a adăugat consilierul pentru politici sociale Nicola Terilli – gândurile noastre merg la persoana rănită grav. Sperăm să trecem peste acest moment și să ne întoarcem la o viață normală. În ceea ce privește incidentul, suntem siguri că magistratul și poliția vor putea stabili dinamica faptelor și îi vor găsi pe agresori.”

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

EXCLUSIV Revoltă la Milano, după ce părintele Valdman a anunțat că i se va lua parohia: „Lăsați-ne să ne spovedim la preotul nostru de suflet!”

Rezultate dezastruoase la BAC. 6.000 de elevi nici nu s-au prezentat. Oare unde sunt?