in

A violat o barmaniță ore în șir la Piacenza, român arestat. Salvini: «Castrare chimică!»

Un român de 34 de ani a fost arestat în Milano, acuzat de viol împotriva unei barmanițe chineze de la un bar din Via Dante, la Piacenza, în noaptea de 19 iulie. Bărbatul, prins de Carabinieri în zona Forlanini din Milano, este un condamnat care ispășea o pedeapsă pentru alte infracțiuni, în arest la domiciliu, cu permisiunea de a merge la locul de muncă în timpul zilei.

Potrivit povestirii victimei, atacatorul s-a prezentat în local chiar înainte de ora închiderii, aproape de miezul nopții, când femeia a început să facă curățenie pentru a închide.

În timp ce curăța mesele de pe terasă, a fost atacat de bărbatul care, după ce la prins-o cu forța, a târât-o în bar. Acolo a imobilizat-o, i-a pus un căluș și a început să o violeze: coșmarul a durat până la patru dimineața, când victima a reușit să-și elibereze gura de căluș și a început să țipe. Strigătele au fost auzite de vecini, astfel violatorul a fost nevoit să fugă.

În acel moment, a fost dată alarma. Carabinierii au intervenit la fața locului, iar salvarea a dus-o pe femeie la spital, în stare de șoc.

Ministrul de Interne Matteo Salvini, vicepremier și liderul Lega, a propus castrarea chimică. „Pentru cei vinovați de aceste infracțiuni, reduceri de pedeapsă zero, pedeapsă certă care trebuie executată doar în închisoare și castrare chimică”, a scris pe twitter Salvini.

A violat o italiancă, pe plajă la Ravenna. Salvini: ”Castrare chimică”

Studentă violată la Milano, român arestat. Salvini (Lega Nord): „Castrare chimică”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gela, bătrâni amenințați și jefuiți, sumele uriașe de bani sustrase și expediate în România

Caporali și sclavi în agricultura Italiei: un sfert din fermele din Italia apelează la caporali