in

Violenţă la Roma/ Jefuitori români se dau drept carabinieri

«Deschideţi, carabinierii!». S-au dat drept carabinierii şi, odată intraţi în casă, au bătut victimele cu o violenţă nemaiauzită, scrie “Il Tempo”.

Protagonişti ai jafului sunt trei români, toţi de 25 de ani, responsabili de agresiunea comisă pe 3 februarie în zona Borghesiana, periferie a Romei, asupra unui cuplu de conaţionali. El, de 39 de ani, măcelar la o firmă, căsătorit cu o conaţională de 41 de ani, casnică. Cei trei răufăcători, cu capetele acoperite şi înarmaţi cu două bâte de baseball şi o cheie engleză mare, au lovit victimele de mai multe ori, rănindu-le la cap şi în alte părţi ale corpului.

Cei trei au fugit după ce au furat un telefon mobil. Imediat au fost demarate anchetele carabinierilor care, intervenind în locuinţă, au început căutările, cu puncte de control şi patrule. La scurt timp după, o patrulă i-a depistat şi arestat. Încă erau îmbrăcaţi cu hainele murdare de sânge. Cei trei sunt Valentin N.O., V.O. şi I. U., români de 25 de ani, cu antecedente penale. În trecut, unul dintre ei lucrase la aceeaşi firmă cu cea a bărbatului agresat.Victimele, transportate de urgenţă la spitalul din Tor Vergata, au fost supuse tratamentelor şi analizelor pentru diferite fracturi şi traumatisme, cu un prognostic de vindecare de 40 şi 42 de zile. Arestaţii au fost duşi la închisoarea Regina Coeli în aşteptarea judecăţii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Joburi pentru români ȋn Italia

Videoreportaj GR: Cartierul Acquasanta, 24 ore după incendiu