in

Viterbo, simulează un accident rutier pentru a acoperi un muncitor român la negru

Carabinierii de la Nucleul Carabinieri al Inspectoratului de Muncă din Viterbo, alături de militarii de la Unitatea din Blera, de personalul Poliției de Mediu din Vetralla și de ALS din Viterbo, au denunțat un bărbat de 62 de ani, reprezentant legal al unei societăți cu punctul de lucru în Blera care se ocupă cu tăierea și rindeluirea lemnului.

În urma unui accident de muncă a unui muncitor de 31 de ani de origine română, angajat ”la negru”, bărbatul a simulat un accident rutier cu acesta lăsându-l rănit pe stradă. Rănitul a primit îngrijiri și a fost transportat la Spitalul Belcolle din Viterbo, unde i-a fost diagnosticată fracturarea bazinului, picioarelor și a unei mâini.

De atunci au fost demarate verificările din partea militarilor de la Arma alături de Poliția de Mediu și de personalul ASL, clarificându-se astfel situația și reconstituindu-se activitatea de muncă a cetățeanului român la întreprindere și evenimentele de pe 25 iunie. Reprezentantul legal al societății a fost deferit Autorității Judiciare pentru neacordarea primului ajutor și simulare de infracțiune și societatea angajatoare a primit sancțiuni administrative în valoare totală de 7.000 de euro.

Acum se așteaptă deciziile autorității judiciare competente.

Accident mortal în Trento, un român și-a pierdut viața zdrobit de un copac

Villafranca, grav accident de muncă: un muncitor român și-a pierdut o mână și un picior

Doi muncitori români, intoxicați grav la o oțelărie din Brescia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Premierul Ungariei provoacă: imagini cu simbolurile „Ungariei Mari” şi „Ţinutului Secuiesc”. MAE: Este inacceptabil

Statte, instalații de irigații devalizate, trei români arestați