Menu
in

Vittoria, petrecere între muncitori agricoli români, încheiată cu înjunghieri

Rănit prin înjunghiere, la un plămân, în umeri şi spate. Astfel s-a încheiat o petrecere de zi de naştere pentru un român de 26 de ani, în noaptea de 17 aprilie, la Vittoria.

Consecinţa unei cerţi izbucnită între victimă, fratele sărbătoritei, şi un conaţional, Georgel Cristian Calotă, rezident în apropiere de locul unde era în curs serata. Bărbatul, de 31 de ani, a fost arestat cu acuzaţia de tentativă de omor şi port de arme albe în afara locuinţei.

Seara un grup de circa zece persoane, muncitori agricoli în serele de pe câmpurile din Vittoria, a sărbătorit ziua de naşterea a fetei la o fermă agricolă din zona Cappellaris. Pe timpul serii Calotă, care locuieşte într-o casă din apropiere, s-a prezentat în mod vizibil beat şi a declanşat o ceartă cu fratele tinerei. Până când bărbatul de 31 de ani a scos un cuţit subţire şi ascuţit, lovindu-şi victima după ce a aruncat-o la pământ.

Numai intervenţia unuia dintre prezenţi a evitat ce era mai rău: conaţionalul i-a separat pe cei doi, suferind şi o rănire la o mână, în tentativa de a lua cuţitul. După cursa la spital, poliţia a început căutarea agresorului care a fost găsit la el acasă, cu hainele pătate de sânge.


Citiți și:

Siracusa, familie de români distrusă: şi-a înjunghiat soţia, aproape ucigând-o

Omor la Cuneo: italian ucis de fiul partenerei, un român de 20 de ani

Reggio Calabria, s-a opus arestării, i-a așteptat pe carabinieri cu un cuţit lung de 31 de cm

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version