in

Zdrobit de tractor/ Patronii: „Nu lucra pentru noi”

A avut un accident la muncă, dar patronii spun că muncitorul era de capul lui, şi că nici nu era angajatul lor. Transporta lemne când tractorul, pe un povârniş, s-a răsturnat şi l-a zdrobit. Muncitorul, un tânăr român de 29 de ani, rezident la Laconi, a rămas prins sub vehicul.

Acum este internat cu prognostic rezervat la spitalul Marino din Cagliari. Tânărul a suferit răni grave la bazin şi coloană. Accidentul s-a produs pe 26 noiembrie la firma agricolă a fraţilor Cau, de pe câmpurile din Laconi (provincia Oristano, Sardegna). Românul ar fi luat, fără autorizare din partea proprietarilor, tractorul cu obiectivul de a strânge lemne pentru uz personal.

La faţa locului au sosit imediat pompierii de la detaşamentul din Sorgono, o ambulanţă de la 118 şi carabinierii de la unitatea din Laconi. Oamenii de la 115 au reuşit după o muncă grea să-l elibereze pe român. Când a văzut medicul de la 118 rănitul şi-a dat seama de rănile grave de la coloană şi a cerut intervenţia unui elicopter medical al pompierilor. Românul a fost astfel transferat cu elicopterul la spitalul Marino din Cagliari.

Au fost confirmate gravele leziuni la bazin şi la coloana vertebrală, rănitul este sub observaţie la Reanimare. Carabinierii din Laconi încearcă să facă lumină asupra celor întâmplate, scrie La Nuova Sardegna. Proprietarii firmei agricole, Stefano şi Giuseppe Cau, care au spus că tânărul ar fi luat fără nicio autorizaţie tractorul cu intenţia de a strânge lemn pentru perioada iernii.

Fraţii Cau au mai spus că românul nu era angajat la firma lor. Acum carabinierii trebuie să clarifice situaţia. Privind accidentul a fost trimis un raport la Parchetul din Cagliari.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

864 de căsătorii între români în 2011

Criza a făcut ravagii pe piaţa imobiliară. Preţurile apartamentelor din toată ţara s-au înjumătăţit