in

Adriana Cucolaş, rezervă la „Miss Italia nel Mondo”

La ediţia specială a concursului “Miss Italia nel Mondo”, pe lângă cele 20 de finaliste, au fost selecţionate ca rezerve tre tinere, dintre care una este româncă.

Adriana Cucolaş, 20 de ani, din Aquila, a aflat din presă că s-a calificat, ca rezervă, la finala concursului “Miss Italia nel Mondo”. Iată cum a decis să participe la preselecţii: “Iniţial, am început să fac preselecţii pentru un alt concurs de frumuseţe, însă agenţia care mă reprezintă mi-a sugerat să mă înscriu la Miss Italia nel Mondo, mai ales că nu am cetăţenie italiană. Astfel am ajuns la Roma, unde am participat la primul casting”.

 

Beatrice Farcaş va reprezenta România la “Miss Italia nel Mondo”

Iniţial, Adriana a crezut că nu a trecut de preselecţii, mai ales datorită faptului că organizatorii nu au contactat-o după o săptămână de la desfăşurarea prezentării la Roma.

“Am aşteptat răspunsul, după care am avut surpriza să descopăr pe agenţia ANSA că am am trecut şi că sunt una din cele trei rezerve la concurs. Am fost foarte fericită, cred că fiecare victorie are un început, iar concurenţa a fost foarte mare”. Cu ce i-a cucerit pe membrii juriului? “Cu spontaneitatea mea… sunt o fire haioasă, văd partea pozitivă a lucrurilor. Nu exagerez niciodată nici cu machiajul, nici cu îmbrăcămintea. Sunt eu însămi, mereu şi mă simt bine în pielea mea.”

 

Beatrice Farcaş la Miss Italia nel Mondo, televot pe 9 septembrie

Modelul ei este celebra Gisele Bündchen. Este prima oară când participă la un concurs de frumuseţe şi speră ca imaginea românilor din Italia să fie îmbunătăţită şi prin participarea unor românce la Miss Italia: “Sper să am ocazia să mă fac puţin cun oscută, se ştie că româncele sunt frumoase, desigur, imaginea noastră se poate schimba şi mai mult”.

Adriana a sosit în Italia în 2007, cu mama şi fratele ei. {i-a continuat în Italia studiile începute în România, unde “a rămas o bună parte din familia mea”.

De România o leagă “amin tirile frumoase din copilărie şi afecţiunea bunicilor”. Adaptarea la viaţa din Italia nu a fost una uşoară: “Primul an a fost unul greu, am în tâmpinat problem de rasism, nu doar din par tea colegilor, ci şi a profesorilor”. Treptat, lu crur ile au intrat pe un făgaş mai bun, iar Adria na se poate gândi la viitor: “Sunt în ultimul an la un liceu cu profil turistic. Aş vrea să devin stewardesă şi să am o viaţă normală!”

Miruna Căjvăneanu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În ciuda deciziei CCR, Guvernul Ponta vrea neaparat să scoată 4 milioane de români din străinătate de pe listele electorale

Antonescu: Românii din străinătate au drept de vot, dar e altceva decât prezenţa pe listele electorale permanente