Menu
in

Adriana Mihalcea, 38 ani, moartă într-un accident de muncă la Benevento

O româncă de 38 de ani, angajată a unei firme de curăţenie, a murit joi, 26 septembrie, într-un accident de muncă petrecut la o fabrică din provincia Benevento. Adriana Mihalcea fost strivită de un utilaj, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în zona de operare a maşinii.

Accidentul s-a petrecut în interiorul fabricii ”Seieffe Industries”, care prelucrează aglomerate de cuarţ situată în zona industrială a localităţii Bonea, în apropiere de Benevento.

Victima, rezidentă în Montesarchio (Benevento), era angajată a unei firme de curăţenie din Frattamaggiore.

Femeia lucra în zona unde cuarţul este amestecat cu alte elemente. Potrivit primelor rapoarte, victima fost strivită sub un fel de rulou, un mixer industrial. Maşina i-a comprimat capul şi pieptul.

Moartă la locul de muncă: a căzut de la etajul doi în timp ce ştergea geamurile

În apropierea ei se mai aflau sora sa şi o altă lucrătoare a fimei de curăţenie, care au declanşat alarma apăsând pe butonul de urgenţă pentru a opri mixerul industrial. A fost chemată de urgenţă ambulanţa, dar echipa de salvare nu a putut decât constata decesul Adrianei.

Au intervenit carabinierii, care au pus zona accidentului sub sechestru şi au deschis o anchetă.

„Badante” lovită şi ucisă de o maşină pirat

Adriana Mihalcea, căsătorită şi mamă a unui copil, locuia de câţiva ani în Montesarchio. Soţul ei, aflat în România cu fiul său, au fost anunţaţi de carabinieri cu privire la accident.

Astăzi, în semn de doliu pentru accidnetul de ieri, fabrica ”Seieffe Industries” a fost închisă.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version