in

Alexandru Ivan, 300 de persoane au participat la ceremonia de înmormântare a tânărului român de 14 ani ucis la Roma – VIDEO

Ieri a avut loc ceremonia de înmormântare a elevului român de 14 ani, Alexandru Ivan, ucis la Pantano, la periferia Romei. Aproximativ 300 de oameni s-au adunat pentru a-și lua ultimul rămas bun de la Alexandru Ivan. Înmormântarea a avut loc pe stadionul Valmontone. Administrația municipală Valmontone a pus la dispoziție terenul de sport din via dei Gelsi. În centrul pistei de atletism a fost amenajat un foișor pentru sicriul alb.

Ceremonia funerară pentru Alexandru Ivan, organizată pe stadionul din Valmontone. Corpul nu va fi dus în România

În cadrul ceremoniei oficiate de părintele Iosif Ciontu, paroh al bisericii ortodoxe „Sfântul Arhidiacon Ștefan” din Valmontone, care l-a botezat pe Alexandru, și de părintele Gabriel Apopei, de parohia ortodoxă română „Sfântul Ierarh Grigorie cel Mare” din Torre Angela, au fost multe momente de emoție. În primul rând se aflau părinții lui Alex și tatăl vitreg Tiberio Maciucă Au fost prezenți și autoritățile locale, viceprimarul orașului Pierluigi Sanna, primarul din Monte Compatri Francesco Ferri și primarul din Valmontone Veronica Bernabei, scrie Roma Today.

Citiți și ► Cine era Alexandru Ivan, elevul român de paisprezece ani ucis la Roma

Între timp, cercetările asupra presupușilor ucigași continuă. În această primă fază, poliția i-a arestat pe Corum Petrov și pe vărul său Dino, care a fost prins în nord înainte de a reuși să fugă în străinătate. Amândoi sunt acuzați de conspirație pentru a comite crimă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Se prezintă la spital cu dureri abdominale

Italia: se prezintă la spital cu dureri abdominale, fără să știe că este însărcinată: o femeie de 40 de ani naște în camera de urgență

Italia, o româncă și-a atacat cu un topor logodnicul din Tanzania: arestată