Menu
in

Anastasia Cristian, cea mai simpatică româncă din Italia

Anastasia Cristian, născută acum 21 de ani în raionul Cantemir, din Republica Moldova,  a primit titlul de  „Miss Simpatica” la concursul „Miss România în Italia”, desfăşurat duminică, 22 iulie, la Valmontone, lângă Roma.

Tânăra are dublă cetăţenie şi a primit titlul de cea mai simpatică fată după ce a obţinut cel mai mare număr de voturi din partea utilizatorilor de internet. „Am fost susţinută atât de prietenii din Roma, cât şi de câteva asociaţii din nordul Italiei, mai ales asociatia "Europa" din Udine”, ne-a explicat Anastasia după finala de duminică.

Andreea Benchea, cea mai frumoasă româncă din Italia

Anastasia a sosit în Italia în 2007, după ce a terminat clasa a noua în republica Moldova. S-a înscris la un liceu cu profil de contabilitate în capitala Italiei, pe care l-a terminat în 2012. În toamnă, va studia la Universitatea La Sapienza, la 

Facultatea de Ştiinţe Politice.

Visează un viitor în politică, dar nu exclude o carieră ca modelă. În ultimii ani, a participat la mai multe preselecţii la Roma: „Aş vrea să fac şi prezentări de modă, sau să particip la alte concursuri de frumuseţe”, ne-a spus Anastasia, care s-a înscris şi la finala „Miss Italia nel Mondo”- ediţie specială, care se va desfăşura în curând la Salsomaggiore.

38 de fete luptă pentru coroana de “Miss România în Italia”

Tânăra provine dintr-o familia numeroasă, după cum povesteşte: „Sunt singura fată într-o familie cu şase copii, acum trăim toţi în Italia, mama fiind prima care a venit la muncă în Peninsulă. Tata munceşte în construcţii, mama la un „lungo orario”, asistenţă la domiciliu. E greu, dar ne descurcăm, mai ales că fraţii mei mai mari s-au căsătorit şi au propriile lor familii. Am lucrat şi eu sporadic, ca hostess la diferite evenimente sau conferinţe”.

 

Premiul câştigat de Anastasia are o valoare simbolică pentru tânăra născută peste Prut: „Am vrut într-un fel să demonstrez şi valoarea Moldovei, într-un moment istoric când mulţi nu doresc unirea cu România. Eu în schimb cred că suntem acelaşi popor, iar participarea mea la concurs a demonstrat tocmai acest lucru”.

 

Miruna Cajvaneanu

Candidatele la Miss România în Italia: Aura Ciangau

Candidatele la Miss România în Italia: Cătălina Stoeneşteanu

Candidatele la “Miss România în Italia”: Roxana Filip

Candidatele la Miss România în Italia: Ionela Andrei

Candidatele la Miss România în Italia: Georgiana Arsene

Miss România în Italia: Cine este Andreea Cernat?

“Miss România în Italia”: Cine este Andreea Apetroaie

Miss România în Italia: Cine este Adelina Andronic?

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version