in

Arezzo, românul Daniel Velea este noul campion al Italiei la kickboxing

Daniel Velea campion italian kickboxing

Daniel Velea este campionul Italiei la kickboxing. Succesul a fost obținut la cea de-a douăzeci și șasea ediții a galei sporturilor de luptă „Le stelle del ring”. Evenimentul, desfășurat la Arezzo, sala de sport Estra „Mario d’Agata”, a propus o serie de meciuri în ritm rapid între unii dintre cei mai buni sportivi din panorama internațională care și-a găsit inima în acordarea unui titlu intercontinental, a două titluri europene și a unui titlu național.

Performanță deosebită: Alexandru Negrea, stabilit la Milano, a devenit campion intercontinental SuperKombat. «Sunt român și așa voi rămâne»

Daniel Velea este campionul Italiei la kickboxing

Cele mai mari așteptări au fost orientate către Daniel Velea care, îndrumat de sfaturile antrenorului Nicola Sokol Jakini și susținut de căldura gazdelor, a intrat în ring împotriva lui Isuf Mihail de la Power Gym Craiova pentru a concura la centura italiană la categoria -75 kg. Tânărul de douăzeci și cinci de ani a fost protagonistul unei lupte atente și hotărâte și, după ce și-a gestionat bine adversarul în diferitele momente ale meciului, a reușit să experimenteze marea satisfacție de a câștiga primul titlu italian al carierei.

Succesul lui Velea, sportiv originar din Bacău, reprezintă punctul culminant al unei seri caracterizate de emoții deosebite pentru Team Jakini care și-a văzut sportivii triumfând în toate meciurile disputate, confirmând calitatea pregătirii desfășurate în cele două săli de sport Arezzo și Subbiano, scrie La Nazione

Bilanțul „Stelele ringului” a fost îmbogățit de succesul lui Antonio Baiculescu asupra lui Daniele Sorbo de la Iron Team Kickboxing a Civitavecchia la -75kg, de Lorenzo Corsetti asupra lui Andrei Patru de la Power Gym Craiova la -74kg. , de Zakaria Bouheroual pe Yassin Samih de la Shark Team la -62 kg și Sebastian Vaiutovici peste Luis Hoday de la Sport Club Virtus La Spezia la -70 kg. Evenimentul a fost îmbogățit de lupte de importanță internațională care, între adrenalină și spectacol, au văzut-o pe italianul Sebastian Silicato câștigând titlul intercontinental ETF la categoria supergrei în fața românului Tolea Ciumac, albaneza Joana Kiptiu obținând titlul european feminin WKN la categoria muscă în fața francezeiMarine Lievrouw și italo-albanezul Franc Agalliu luând titlul european masculin WKN în fața francezului Gabriel Sammour.

Miruna Ghiță, atletă de succes în Italia la doar 14 ani, are un palmares sportiv de invidiat

„Victoria răsplătește drumul lui Velea de creștere tehnică și de caracter

Daniel Velea este campionul Italiei la kickboxing – Seara de la sala de sport Estra „Mario d’Agata” a fost ultimul eveniment din 2023 de către „Le stelle del ring”, echipa Jakini lucrând deja la definirea programului 2024 în care trei ediții ale unui format acum consolidate și capabile să catalizaze reflectoarele kickboxing-ului italian și european.

« Victoria titlului italian – comentează Nicola Sokol Jakini – este un motiv de entuziasm deosebit pentru că răsplătește drumul lui Velea de creștere tehnică și de caracter. Această declarație îmbogățește un eveniment de succes sportiv și organizatoric deosebit care, pe parcursul zilei, a avut meritul de a reuni mii de sportivi și pasionați de kickboxing care s-au întâlnit la Arezzo pentru a experimenta ultimul mare eveniment al acestui sezon sportiv” .

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
lansare portal ROUNIT

Firmele din România caută lucrători români din Diaspora, oferind salarii „aproape occidentale”: Lansare portal ROUNIT – transmisie LIVE

George Simion, așteptat de Matteo Salvini la întâlnirea extremei drepte europene la Florența