in

Candidatele la Miss România în Italia: Cătălina Stoeneşteanu

Visul Cătălinei este de a avea o carieră în modelling şi crede că prin participarea la concursul Miss România în Italia se pot naşte noi oportunităţi. Se declară o persoană foarte modestă şi cu picioarele pe pământ şi tocmai de aceea nu crede că va câştiga. Participarea însă la un asemenea concurs o vede ca pe un lucru pozitiv. Intră în competiţie având la activ experienţa unei alte participări, în ţară, chiar la Miss România.

Maria Cătălina Stoeneşteanu are 22 de ani şi este originară din Caracal, judeţul Olt. A absolvit în ţară liceul, profil designer vestimentar. Este de doi ani în Italia şi locuieşte împreună cu părinţii la Jesi, în provincia Ancona. Va participa pe 15 iulie, la semifinala din regiunea Marche a concursului Miss România în Italia.

Ajunsă în Italia s-a înscris la cursuri de hair-styiling şi în prezent lucrează într-un salon de coafură. Practică această meserie din plăcere, considerând că îşi poate scoate în evidenţă latura artistică. ”A lucra într-un salon de coafură, din plăcere, aşa cum fac eu, îţi dă posibilitatea de a scoate în evidenţă latura artistică, să creezi şi nu în ultimul rând să fii în ton cu moda şi ultimele tendinţe. Este ocupaţia perfectă pentru mine. O fac din plăcere, chiar dacă la absolvirea cursurilor am simţit o uşoară discriminare pentru faptul că sunt străină. Nu aş vrea însă să dezvolt acest subiect.”

În urmă cu doi ani, Cătălina a participat la selecţiile organizate în ţară pentru Miss România şi a fost selecţionată pentru faza finală. A participat la probe, la pregătiri dar nu a mai apucat să participe deoarece a trebuit să plece în Italia.

Votează candidata ta preferată AICI

”Din păcate nu am mai participat la faza finală pentru că a trebuit să vin în Italia, la părinţi. A fost însă o frumoasă experienţă.”

Înaintea participării la Miss România, Cătălina a participat la sedinţe foto, prezentări de modă şi s-a înscris chiar şi la o agenţie de modelling. ”Publicaţia Click a organizat o şedinţă foto şi a existat chiar şi un concurs pe internet, în care se cerea votarea pe regiuni a concurentelor. Eu am reprezentat Oltenia şi în final am fost pe locul 3. Apoi, m-am înscris la o agenţie de modelling, am participat chiar la prezentări de modă dar pentru a face carieră, în afara anumitor calităţi, îţi trebuie bani. Eu mi-am păstrat visul şi sper să mi se realizeze aici, în Italia.”

La concursul la care va participa pe 15 iulie, în semifinala din regiunea Marche a Miss România în Italia, speră să termine în primele trei locuri şi să i se ofere oportunitatea de a merge în finala de la Roma. ”Sunt o fire modestă, cu picioarele pe pământ şi tocmai de aceea nu cred că voi câştiga, dar sper să am posibilitatea să ajung la Roma. Vor fi cu siguranţă experienţe noi, cunoştinţe noi.”

Andi Rădiu

Candidatele la “Miss România în Italia”: Roxana Filip

Candidatele la Miss România în Italia: Ionela Andrei

Candidatele la Miss România în Italia: Georgiana Arsene

Miss România în Italia: Cine este Andreea Cernat?

“Miss România în Italia”: Cine este Andreea Apetroaie

Miss România în Italia: Cine este Adelina Andronic?

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Concert Arcadia Qaurtet la Arona (Milano)

Noutate absolută: Concursul “Miss Italia”, deschis româncelor