Menu
in

Candidatele la Miss România în Italia: Georgiana Arsene

“Sunt simpatică, sociabilă şi mereu cu zâmbetul pe buze!”- aşa se descrie Georgiana Nicoleta Arsene, născută la Galaţi, în 1991. Este o altă candidată la concursul “Miss România în Italia”, pe care o prezentăm cititorilor noştri.

Georgiana, singură la părinţi, a venit în Italia în 2004, la vârsta de 13 ani. Şi-a continuat în Peninsulă studiile începute în oraşul natal. După gimnaziu, s-a înscris la un liceu cu profil ştiinţific de la Zagarolo, localitate de lângă Roma, unde trăieşte împreună cu familia.

În 2011, s-a încris la Universitatea Tor Vergata, unde studiază “Limbi moderne”: “Mai am două examene, apoi trec în anul II”, ne spune Georgiana. Studiază deja engleza şi franceza şi se pregăteşte pentru a învăţa şi limba rusă.

Are deja o experienţă la concursurile de Miss: în 2009, a obţinut titlul “Volto per Fotomodella”. “Un concurs foarte frumos, dar care nu mi-a deschis nicio uşă. Organizatorii s-au certat şi nu am beneficiat de nicun contract premiu, aşa cum ar fi fost normal”. Dezamăgită, mai ales că şi-a dat seama că în lumea spectacolului “mulţi promit, dar de fapt te duc doar cu vorba”, Georgiana a decis să se ocupe în primul rând de terminarea studiilor.

“Nu am mai participat la concursuri de Miss, în schimb am fost selectată pentru a apărea ca manechin pe Rai Due, la “Mattino in Famiglia”. Pentru a câştiga şi câţiva bani de buzunar, lucrează ca şi cheleneriţă, într-un discopub.

Familia (tatăl lucrează în construcţii, mama într-o seră) a susţinut-o mereu în propriile alegeri: “Părinţii m-au încurajat şi au fost mereu alături de mine şi mă vor susţine şi la Miss România în Italia”, spune Georgiana, entuziasmată de ideea de a participa la un concurs de frumuseţe “care arată şi faţa frumoasă a comunităţii, nu aceea urâtă, despre care se vorbea în Italia nu cu mult timp în urmă”.

Recunoaşte că de câţiva ani buni nu a mai mers în România, deşi are nostalgia locurilor natale: “Părinţii muncesc, mai greu au concediu în acelaşi timp. Dar îmi mai amintesc de casă mai ales acum, în timpul verii, când mama face o ciorbă delicioasă!”

Miruna Cajvaneanu

Miss România în Italia: Cine este Andreea Cernat?

“Miss România în Italia”: Cine este Andreea Apetroaie

Miss România în Italia: Cine este Adelina Andronic?

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version