in

Comunitatea la nevoie se cunoaşte! Peste 120 de persoane au adus omagiu lui Claudiu Astanei

Acţiunea caritabilă în favoarea familiei victimei crimei de duminică a fost un real succes! Familia mulţumeşte, odată cu noi, tuturor celor care au venit pentru a aduce un omagiu lui Claudiu şi un ajutor, după propriile puteri, rudelor îndurerate.

A fost o demonstraţie de unitate, peste 120 de persoane au venit, au păstrat un moment de reculegere, au donat din puţinul lor şi s-au retras, cu modestie şi foarte mult bun simt. O dovadă clară că atunci când e nevoie, oamenii răspund la chemarea de ajutor. Aceste gesturi definesc o comunitate şi îi dau măsură.

Doar în acesta seară s-au strâns peste 1.000 de euro, iar mesajele primite din alte oraşe, din locuri îndepărtate, cum ar fi Verona sau Roma, ne fac să credem că minimul necesar a fost atins.

Felicitări tuturor celor care s-au implicat şi au răspuns apelului nostru. Mulţumim tuturor celor care au reacţionat şi s-au comportat că părţi ale comunităţii române, cu responsabilitate şi maturitate, cu încredere şi omenie. Mulţumim jurnaliştilor sosiţi din partea “La Stampa” pentru decentă, profesionalism şi mai ales pentru donaţia financiară cu care au contribuit alături de conaţionalii noştri.

Comunitatea la nevoie se cunoaşte! Vă mulţumim din suflet tuturor!

(Familia ne-a rugat să nu publicăm fotografii în care să se vadă fetele oamenilor. Respectându-le dorinţa, vă mulţumim pentru înţelegere.)

Maria UngureanCitește și:

 Român de 30 de ani, ucis de un italian cu 14 lovituri de cuţit într-un parc din Torino

 Torino, solidaritate şi protest împotriva uciderii lui Claudiu Astanei!