in

Daniela Marinică, Miss România în Marche

Duminică, 15 iulie, a avut loc la Jesi, în provincia Ancona, concursul regional „Miss Romania în Italia”, fiind desemnată câştigătoarea care va reprezenta regiunea Marche la faza finală ce va avea loc la Roma, în 22 iulie. Pe primul loc a fost desemnată Daniela Zena Marinică, 17 ani, născută în Italia, la Tivoli, dar rezidentă în regiunea Marche, împreună cu părinţii, de 13 ani.

Puteţi vota candidata preferată pe site-ul Concursului.

Concursul de frumuseţe a făcut parte dintr-o manifestare culturală, denumită „Tradiţii şi frumuseţe”, patronată de Primăria Jesi şi Consulatul Onorific Român din Ancona, fiind organizată de ARI Marche şi Jeventi. Evenimentul a avut parte de un public numeros, depăşind 1000 de persoane, la care s-au adăugat standuri cu produse gastronomice, vinuri şi patiserie, specifice României şi regiunii marchigiane.

La concursul „Miss Romania în Italia” – Marche s-au prezentat nouă concurente românce, rezidente în diferite oraşe ale regiunii: Jesi, Senigallia, Fermo, Macerata. Câştigătoare a fost desemnată Daniela Zena Marinică, 17 ani, născută în Italia, la Tivoli, rezidenţă la Jesi, împreună cu părinţii, de 13 ani.

„M-am înscris la concurs cu doar o săptămână înainte, fără să am în spate o experienţă cât de mică. Nu am mai participat la niciun alt concurs de acest gen, nu făcusem nici măcar un minut de pregătire, să ştiu cum trebuie să te comporţi sau cum trebuie să păşeşti pe scenă. Un unchi de-al meu m-a convins, m-a luat de mână şi m-a dus la înscriere. Până în ziua concursului nu am realizat în ce întrecere intrasem. A fost o experienţă uimitoare, iar dacă mă puneţi să povestesc ce am trăit în acele ore ale concursului, nu aş putea să spun multe. Intrasem parcă în transă. Mie nici acum nu-mi vine să cred că am câştigat, mai ales că printre celelalte concurente au fost fete care mai participaseră, care aveau experienţe anterioare”, a povestit Daniela. Ea a avut parte de aplauze şi încurajări din public, pe toată durata concursului, fiind foarte clară opţiunea publicului.

„Nu-mi venea să cred ce se-ntâmplă. Vedem foarte multe persoane care mă aplaudau şi mă încurajau. Era normal dacă vedeam persoane cunoscute sau prieteni, dar au fost foarte mulţi dintre cei pe care nu-i văzusem în viaţa mea.” ne-a spus Daniela. Adolescenta ne-a descris şi câteva dintre pasiunile ei. „Îmi place foarte mult sportul şi în special tenisul de câmp. L-am practicat când am fost mai mică, iar acum îl urmăresc la televizor de câte ori am posibilitatea. De curând am fost uimită de recordul de la Wimbledon al surorilor Williams. Două mari, inegalabile sportive, pe care le admir mult.

De asemenea îmi plac călătoriile, poate şi datorită tatălui meu, care lucrează şofer pe camion şi care de-a lungul timpului m-a luat cu el prin mai toate ţările din Europa. Totuşi, dacă ar fi să-mi aleg o ţară pe care să o vizitez, aceea ar fi fără îndoială Australia, datorită climei, culturii, faunei, florei… toate sunt particulare în acea ţară. Sper să mi se îndeplinească visul. Ascult muzică foarte mult, le admir pe Alexandra Stan şi Mandinga. Pentru ultima am avut o mare şi plăcută surpriză să aud că va fi la Roma şi va cânta. Am şansa să o cunosc personal.”

Daniela şi-ar dori foarte mult să ajungă la finala Miss Diaspora din România. „Chiar ar fi o mare realizare. Părinţii vor fi cu mine şi la Roma şi dacă voi merge la Mangalia, mă vor însoţi. Cred că a fost un motiv de mare mândrie pentru ei şi de aceea mă bucur cel mai mult.”

Andi Rădiu

Citeşte şi:

Candidatele la Miss România în Italia: Aura Ciangau

Candidatele la Miss România în Italia: Cătălina Stoeneşteanu

Candidatele la “Miss România în Italia”: Roxana Filip

Candidatele la Miss România în Italia: Ionela Andrei

Candidatele la Miss România în Italia: Georgiana Arsene

Miss România în Italia: Cine este Andreea Cernat?

“Miss România în Italia”: Cine este Andreea Apetroaie

Miss România în Italia: Cine este Adelina Andronic?

Candidatele la Miss România în Italia: Amalia Onofrei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Închisă de concubin în casă, a căzut de la etajul patru

Victor Mircea , noul ambasador al României în Italia