in

Începe jihadul între Badea şi Brînză: „Cheesburger mă acuză de fapte imaginare”

Continuă disputa aprinsă dintre parlamentarii aleşi în diaspora, William Brînză şi Viorel Badea, după ce, luni, senatorul a părăsit Partidul Democrat Liberal şi s-a înscris în PNL.

La scurt timp după ce “Gazeta Românească” a publicat luarea de poziţie a deputatului William Brînză faţă de plecarea lui Viorel Badea la liberali, senatorul a postat pe propria pagină de Facebook un mesaj dur la adresa fostului coleg de partid.

Iată mai jos replica lui Viorel Badea.


“Astăzi, Mr. Cheese William m-a atacat într-un mod lamentabil, deşănţat, arătându-şi adevărata faţă. Mitoman, frustrat, combinator, profund ipocrit şi foarte disperat. Folosindu-se de oameni pe care, mai apoi, îi arunca la gunoi ca pe niste cârpe, acest personaj atârnător s-a încolăcit, asemenea unui şarpe cu clopoţeii furaţi, de mai multe partide politice, având grija ca, de fiecare dată, să subsumeze interesul public interesului personal.

Maestru desăvârşit al traseismului politic, dl. Brânzaniuk a migrat la greu de la PRM la APR, apoi la PSD, culcuşindu-se în cele din urma la PDL, unde a adus hoţia si mojicia la rang de artă.

Într-un fel mă bucur pentru maniera bezmetică şi bolovănoasă în care m-a încondeiat pentru că, astfel, vor înţelege toţi prin ce am trecut în ultimii 2 ani alături de acest ipochimen meschin şi semidoct, care, având probleme în a acorda subiectul cu predicatul, a involuat permanent cu binecuvâtarea unor lideri ai PDL.

Individ lipsit de scrupule, Cheeseburger mă acuză de fapte imaginare croşetate cu sprijinul unor slugi plătite gras din contracte perfectate cu statul prin interpuşi, rude de ale sale, folosind tehnici securiste.

Urmatoarea miscare va fi declanşarea unui jihad mediatic, finanţat din aceleaşi surse şi presarat cu corespondenţe mail de pe adrese false aşa cum a mai procedat de nenumărate ori. Jalnic. Am mai jucat în filmul acesta, hotărându-ma, în cele din urma, să mă desprind din organizaţia politică din care făcea parte şi el.
La sfârşit, aş adăuga numai câteva cuvinte: Poşta Româna, Metrorex, RAAPPS, MDRT etc. Să auzim de numai de bine !”

Comunicat oficial

Viorel Badea a remis presei şi un comunicat oficial cu o replică la acuzaţiile pe care i le aduce William Brînză. Textul este mai puţin colorat decât cel de pe Facebook, dar esenţa este aceeaşi.


În cursul zilei de 9 mai, viitorul fost deputat Brînză William Gabriel a remis mass-media un comunicat de presă care conţine jigniri şi acuze grave şi nefondate la adresa mea, într-o încercare disperată de a demonstra ceea ce nu mai poate fi demonstrat: şi anume că senatorul Viorel Badea este tatăl hoţilor şi mama beţivilor.

Lăsând la o parte faptul că în toată cariera mea publică de peste 15 ani, perioadă în care am ocupat demnităţi de nivel înalt, nu am fost niciodată acuzat de fapte reprobabile, nu am intrat niciodata în viaţa mea într-o sală de procese, averea mea în toată această perioadă nu a făcut salturi acrobatice, nu am profitat niciodată de oportunităţile pe care ţi le poate oferi un post de conducere într-o instituţie publică, mă trezesc că fostul meu coleg de partid mă acuză, într-un mod halucinant, de faptul că sunt beţiv, deşi acest viciu îmi este cu desăvârşire străin.

Cu toate acestea, reacţia domnului deputat nu mă surprinde deoarece aberaţiile pe care le susţine în comunicatul său de presă au mai fost vehiculate de “locotenenţii” domniei sale încă de acum doi ani, fapt ce m-a determinat sa intru în opoziţie în propriul partid cu un coleg cu care ar fi trebuit, în condiţii normale, să întemeiez o construcţie politică solidă în interesul românilor de pretutindeni.

Nu a fost posibil deoarece domnul deputat, deţinător de centura neagră în traseismul politic contemporan, folosindu-se de vasta sa experienţă de activist PRM, prin procedee securistice, a declanşat jihadul mediatic împotriva activităţii mele, folosindu-se de informaţii false sau fabricate, diseminate în spaţiul public de pe adrese e-mail contrafăcute. Toată această operaţiune a durat aproape 2 ani şi a avut ca finalitate izolarea în partid şi, eventual, suspendarea mea. Deşi, în toată această perioadă, am sesizat sistematic conducerea partidului asupra atitudinii neconforme a colegului meu, nu s-a luat nicio măsură fermă care să stopeze derapajul domnului Brînză.

Comportamentul necontrolat al deputatului PDL, concretizat în comunicatul de presă remis în data de 9 mai, este, în opinia mea, măsura disperării sale, răcnetul leului care se simte încolţit şi care este conştient că funia a ajuns la par. Indiferent ce buget va avea domnul deputat la dispoziţie din afacerile sale megalitice cu statul, indifferent de promisiunile fără acoperire şi de şedinţele de casting în mijlocul cetăţenilor noştrii de pe plantaţiile de portocali sau căpşuni, oamenii nu mai pot fi pacăliţi.

Senator Viorel Badea


Citeşte şi:

Lecţie de traseism: senatorul diasporei, Viorel Badea, trece la PNL: „Plec din cauza lui Brînză”

EXCLUSIV / Reacţia lui Brînză la plecarea lui Badea din PDL: „După faptă şi răsplată”

EXCLUSIV / Revoltă în filialele PNL din diaspora: „Viorel Badea nu ne reprezintă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bucureştiul renaşte: spaniolii veniţi la meciul Atletico Madrid – Athletic Bilbao au cheltuit 10 milioane euro

Florin Călinescu, despre moartea fiului său, Luca: “Sunt supărat pe Dumnezeu”