in

”Italianul care expulzează români”, precizările consulatului de la Bologna

Față de exprimarea nepotrivită, folosită de o persoană politică în articolul intitulat „Italianul care expulzează români. După cerșetorul Dudu, a trimis-o acasă pe Tatiana”, potrivit căreia consulatul din Bologna a eliberat titlul de călătorie ”in cinci minute pentru că vor repatrieri”, facem precizarea (care, desigur, se poate traduce și în limba italiană) că misiunea noastră nu își desfășoară activitatea după formule de tipul ”a vrea” sau „a nu vrea repatrieri”.

Oferim asistență consulară și eliberăm un titlu de călătorie în regim de urgență oricărui cetățean român care se prezintă la ghișeu și arată că se află într-o situație-limită, că nu are mijloace de subzistență și că dorește să se întoarcă imediat în țară. În consecință, orice comentariu sau sugestie implicită privind o așa-zisă solicitudine sporită pentru persoanele însoțite până la ușa consulatului față de persoanele neînsoțite sau neasistate este pură speculație.

Consul general, Dr. Eugen Șerbănescu

Italianul care expulzează români. După cerșetorul Dudu, a trimis-o acasă pe Tatiana: ”O duc personal la Brăila”

Cerșetor român ”expulzat” de Lega Nord, care a făcut chetă: ”Dudu nu se mai întoarce în Italia. Deci se poate”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Spania, 14 italieni au mâncat și au băut apoi au plecat fără să plătească consumaţia. Prinși și puși la o plată suplimentară

Cătălin Ivan: Proiectul „România demnă în Europa” prinde contur și va fi un succes