Menu
in

Iulia Goia, Miss Diaspora 2011, vine din Spania/ Video

Roma, 16 august 2011- S-a ȋncheiat, aseară târziu, Festivalul Callatis 2011, care s-a desfăşurat, pentru prima oară, ȋn afara graniţelor ţării. Momentul culminant al manifestaţiilor a fost alegerea celei mai frumoase românce din Diaspora. Iulia Daniela Goia (foto: missdiaspora.ro), o româncă de 21 de ani, stabilită ȋn Spania, a fost ȋncoronată drept cea mai frumoasă româncă de peste hotare.

Blonda Jelena Milovanovic, de 18 ani, venită din Serbia, a obţinut locul al doilea, iar pe locul III- premiul fiind acordat de "Gazeta Romaneasca"- s-au clasificat ex equo, două tinere: Andreea Druga, de  22 ani, sosită din Franţa, alături de basarabeanca Adriana Tiu, de 21 ani.

Teodora Flavia Romocia, de 21 ani, din Turcia, a obţinut premiul de popularitate, totalizând cele mai mute voturi pe internet.

Noua Miss Diaspora, Iulia Daniela Goia (1,70m, 55 kg, dimensiuni 85-62-92) , s-a nascut la Cluj Napoca, dar trăieşte de mai mulţi ani ȋn Spania. A terminat liceul “Sagrada Familia” iar, ȋn prezent, este studentă la Universitatea din Barcelona. Visul ei este să devină manager, ȋn cadrul unei multinaţionale. Tânara a primit un premiu de 1500 de euro.

La concurs au participat 23 de fete de origine româna, din 17 ţări, cu vârste cuprinse ȋntre 16 şi 23 de ani. Româncele au arătat că au talent, prezentând publicului şi un mic spectacol coregrafic. Astfel, tinerele au ȋncins un “Dans al căluşarilor” plin de energie. A urmat şi un dans popular italian, moment- surpriză dedicat reprezentanţilor oficiali ai Primăriei Romei, şi foarte apreciat de către public, care s-a ridicat ȋn picioare, aplaudându-le pe fete.

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version