in

Mădălina Ghenea s-a mutat definitiv în Italia, împreună cu fiica sa, actrița s-a întors la Milano

Mădălina Ghenea nu se mai întoarce în România. Își învață fiica limba italiană și o pregătește pentru viața în Peninsulă. După despărțirea de tatăl fiicei sale, Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia, pentru a-și continua cariera artistică. Așa cum era firesc, a luat-o și pe fiica ei, Charlotte, care s-a acomodat imediat în noua casă din țara de adopție. Chiar dacă Matei Stratan a rămas în România, Ghenea a luat deja decizia ca fiica ei să crească în spirit italian, iar în România să-și petreacă doar vacanțele, scrie libertatea.ro.

Ajunsă în Italia când avea doar 14 ani, Mădălina Ghenea s-a obișnuit repede cu viața din Peninsulă și s-a înțeles atât de bine cu oamenii locului, încât acum își dorește același stil de viață și pentru fiica ei.

Deși Charlotte abia a împlinit 2 ani, mama ei îi vorbește foarte mult în italiană, pentru ca micuța să învețe limba înainte de a o înscrie la grădiniță. Actrița vrea să-și transforme fiica într-o „italiano vero”, însă nu vrea nici să-și uite rădăcinile, așa că are grijă să îi vorbească și în română.

Astfel, Charlotte va putea interacționa lejer cu tatăl ei și cu bunicii, când se vor revedea. Dacă Mădălina încearcă s-o familiarizeze pe fetița ei cu italiana, tatăl copilei, Matei Stratan, obișnuia să-i vorbească numai în engleză, când locuiau toți trei împreună la București, pentru că-și dorea ca Charlotte să poată conversa în cea mai populară limbă din lume de la o vârstă fragedă.

Engleza nu-i este deloc străină nici Mădălinei, care în urmă cu 5 ani, după 13 ani petrecuți în Italia, s-a mutat o vreme în Marea Britanie. Cum însă prima dragoste nu se uită, “aventura londoneză” n-a durat mult, iar actrița s-a întors la Milano. Acolo se simte confortabil și tot acolo e sigură că nu va fi niciodată șomeră, pentru că primește mereu oferte de muncă, fie din zona cinematografiei, fie din zona modei. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România se goleşte: a pierdut anul trecut 125.500 de persoane

Giuseppe Conte revine! A fost mandatat în mod oficial, de preşedintele Sergio Mattarella, cu formarea unui nou guvern