Menu
in

Terni, magazin românesc amendat cu 17.000 euro: lucrători fără Green Pass și alimente expirate

Magazin românesc amendat la Terni: Un control la un magazin alimentar românesc din Terni s-a încheiat cu o amendă uriașă pentru proprietar. Carabinierii au găsit 42 de kilograme de alimente expirate, lucrători ilegali și fără Green Pass.

Un șir lung de nereguli, constatate de carabinierii din Terni, împreună cu carabinierii de la NAS din Perugia și inspectorii de muncă.

Magazin românesc amendat la Terni

Magazinul este situat în viale Brin, la Terni.

Proprietarul este acuzat și de încălcările referitoare la neelaborarea documentului de evaluare a riscurilor și nenumirea șefului serviciului de prevenire și protecție a lucrătorilor la locul de muncă.

După remedierea acestor nereguli, va trebui să plătească o amendă de 5.500 euro.

Magazin românesc incendiat la Civitanova. Nu este exclus ca focul să fi fost aprins intenționat

Muncitori ilegali

În plus, a fost sancționat administrativ pentru că a încadrat doi lucrători ilegali. I s-a suspendat activitatea și i s-a aplicat o altă amendă de 6.100 euro.

El și unul dintre angajații săi au fost acuzați de infracțiune administrativă de acces la locul de muncă fără „permis verde” (amenda administrativă este egală cu 1.200 euro);

Foggia, magazin românesc incendiat în timpul nopții, flăcările au fost stinse la timp de un echipaj de poliție

Alimente expirate

în cele din urmă, personalul N.A.S. din Perugia după ce a constatat prezența a 42 kg de hrană expirată și/sau în stare proastă sau greșită de conservare, precum și prezența cărnii la ghișeu sacrificate fără autorizația necesară, a sancționat administrativ proprietarul cu un total de 3.000 euro.

Total amenzi peste 17.000 euro

În total, au fost amenzi în valoare totală de 7.049,37 euro, sancțiuni administrative în valoare totală de 10.300 euro, scrie terniinrete.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version