in

Mamă zdrobită de un autobuz în fața școlii, moare la 36 de ani

O tânără mamă de 36 de ani a murit în urma unui teribil accident în timp ce mergea, în apropierea unei școli din Castelnuovo Garfagnana, în provincia Lucca, sâmbătă 12 noiembrie.

Dinamica accidentului este înfiorătoare. Femeia, Nicoleta Alina Tălpigă, româncă rezidentă în Italia și mamă a doi copii, tocmai coborâse dintr-un autobuz în apropierea unei școli din localitatea toscană. Autobuzul a luat curba foarte strâns și literalmente a zdrobit-o de zid.

Femeia a murit pe loc și încercările de salvare s-au relevat inutile, din păcate. Șoferul autobuzului a fost internat la spital în stare de șoc. Bărbatul va fi anchetat pentru omor din culpă.

Scena a avut loc sub ochii mai multor martori, printre care câțiva elevi care la acea oră, puțin după 13, ieșeau de la cursuri.

Nicoleta Alina avea doi copii, Alex și Claudio, de 16 și 14 ani, elevi la „Istituto Alberghiero” din Barga. Era separată de soț și de șapte ani locuia cu partenerul său italian la San Donnino. Lucra pentru firma Coletti la Pieve Fosciana. Părinții săi locuiesc la Fornaci di Barga. Nicoleta Alina a fost înmormântată la cimitirul din Castelnuovo.

CITEȘTE ȘI:

Caserta, român mort într-un grav accident rutier după o depășire riscantă cu scuterul

Carate Brianza, șofer român accidentat pe trotuar, mort după o lună de terapie intensivă

Accident la Roma, român beat la volan ucide un cameraman de la SkyTV, avea o alcoolemie de 1,6

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Arezzo, tir prăbușit de la 30 de metri în gol

Fondi, părinți români disperați: nou-născută opărită la spital, grav desfigurată