in

Mihaela Moţoc, regină a frumuseții în Italia. ”Am ajuns să fiu oprită pe stradă, să îmi spună lumea că mă cunoaşte”

O orădeancă a devenit un mesager al frumuseţii în Italia. Mihaela Moţoc, nume italian Michela Motoc, a ajuns pe podium la concursul „Miss Europe Continental” din Spoleto (Italia). Totodată, ea a devenit imaginea unul salon de înfrumuseţare din Spoleto şi actriţă într-un rol secundar în filmul „Infernet”, scrie Bihor Online.

Mihaela Moţoc a ocupat locul III la concursul „Miss Europe Continental” din Spoleto (Italia), la sfârșitul lunii noiembrie. Dintre cele 50 de finaliste venite din toată lumea la competiţia organizată în Italia, pe podium au rămas doar trei: o rusoaică, o slovacă şi românca Michela.

Coroana i-a revenit rusoaicei Hana Semenkova, fata din Slovacia a luat locul II, în timp ce orădeanca Michela Motoc a câştigat locul III. Michela – cum îi spune toată lumea – nu are prea mult timp să sărbătorească succesul, pentru că a început colaborarea cu un salon de înfrumuseţare din Spoleto, a cărui imagine a devenit odată cu această competiţie.

„Este extrem de emoţionant şi onorant să reprezint România la un concurs atât de important. Am primit multe mesaje de încurajare, multe felicitări. Am avut o satisfacţie greu de descris când am realizat câtă lume mă cunoaşte. Este cel mai frumos sentiment pentru mine să ştiu că lumea mă apreciază, iar eu vreau să le mulţumesc tuturor prin premiul câştigat”, a declarat Mihaela. Orădeanca a cucerit, în repetate rânduri, Italia prin frumuseţea ei, ea fiind deţinătoarea mai multor titluri de Miss. Deşi a urcat pe podiumuri de prezentare din ţară, Paris, Londra şi Dubai, totuşi Italia rămâne favorita ei. Iubește mult orașul în care s-a stabilit, Cavaion, lângă Verona.

De mic copil, Mihaela a visat să devină model. Încă de atunci urmărea toate emisiunile de modă, participa la prezentări şi achiziţiona reviste de profil. Cum România nu i-a oferit extrem de multe şanse, Mihaela a profitat de ocazia de a pleca în Peninsulă pentru a-şi îndeplini visul. Aşa a ajuns să urmeze cursurile Şcolii ItalModa din Verona. Iar de atunci, colaborările cu designeri renumiţi, stilişti, fotografi şi reviste au început să curgă.

„Visul meu a fost să ajung model. Acum am ajuns să fiu oprită pe stradă, să îmi spună lumea că mă cunoaşte de la televizor sau de la prezentări. Este un sentiment deosebit”, a mărturisit Michela. Totodată, Mihaelei i s-au propus colaborări cu cineaşti, însă cinematografia nu e domeniul care o atrage cel mai mult. Singura colaborare pe care a acceptat-o până în prezent a fost să joace în filmul „Infernet”, regizat de Giuseppe Ferlito, pentru a le arăta copiilor şi tinerilor care sunt riscurile la care se expun atunci când intră în discuţii cu persoane necunoscute din mediul online.

Proiectele de viitor ale Michelei nu se leagă însă de Oradea, oraşul său natal, pe care – cum însăşi mărturiseşte – îl iubeşte, ci de Italia. „Oradea îmi oferă acel sentiment de «acasă», însă profesional mă pot dezvolta mai bine în Italia. Aici am toate şansele să mă împlinesc personal şi profesional”, a recunoscut Michela.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Surpriză mare la redistribuirea voturilor la alegerile parlamentare în diaspora. Iată cine sunt parlamentarii care îi vor reprezenta pe românii din străinătate

A agresat și jefuit un medic la Roma, român condamnat la 13 ani de închisoare