in

Mihai Bendeac în premieră la Milano – duminică, 15 martie

Cunoscut publicului ca un răzvrătit împotriva sistemului ori a convenienţelor, actorul Mihai Bendeac va veni la Milano, pe 15 martie, cu spectacolul „The Live”. Aşa cum ţine să precizeze chiar el într-o intervenţie pentru „Gazeta Românească” nu este vorba de un „stand up, dar nici nu punctează un gen anume de spectacol: „Show-ul meu nu este stand-up. Deși stau mai mult in picioare decât asezat. Si atunci, ce fel de show este? Rămâne să va lămuriți”.

În mod ironic, cota de popularitate a actorului a avut o creştere semnificativă în România imediat după ce a renunţat la o emisiune TV. La sfârşitul anului 2013 Bendeac a plecat de la Antena1 – unde realiza o emisiune de divertisment – după ce conducerea postului i-a interzis să-l aducă în platou pe Radu Banciu şi asta după ce primise o listă cu persoane pe care nu avea voie să le ironizeze sau să le imite.

Spectacolul de la Milano este însă o premieră şi pentru Bendeac, nu doar pentru publicul lui. „Nu am fost niciodată in Italia. Mai mult decât atât, și aceasta informație o sa va șocheze, nu am fost vreodată în Milano. Știu că sunt mulți români acolo. Unii dintre ei ma apreciază. Deci sunt oameni cu gusturi rafinate”, ne-a mai declarat actorul.

La rugămintea de a ne dezvălui câte ceva din show, Bendeac avertizează că este interzis sub 18 ani: „Are un limbaj licențios, conținut explicit, scene cu conotație sexuală, BDSM şi bineînțeles, consum de droguri. Glumesc! Nu se consumă droguri in timpul show-ului. Dar nu va panicați, durează doar o ora şi ceva. Cred că va puteți abține.”

Cornel Toma

 


 

TheLive
By Mihai Bendeac

Opening: Radu Isac
Music by: DJ Kriss

Duminică 15 Martie în club Lime Light Milano – Via Gian Carlo Castelbarco 11, Milano – Tram 15, staţia Castelbarco. www.limelightmilano.it

Intrarea €20/ persoană

19.00-21.00 aperitiv live cu trupa Transilvanian Duende- muzică românească acustic folk
21.00- 22.30 Mihai Bendeac
23.00- 03.00 SuperDisco cu cele mai tari hituri românești din anii ’90 până astăzi

INFO și bilete: http://www.mailticket.it/evento/4641

Tel: 00393270834736 ( locuri limitate)
Facebook: Bendeac la Milano


 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Raket al prostituției la Torino – cifra de afaceri, circa trei milioane de euro anual. Treisprezece arestări

„Toată familia într-o baracă”. După opt ani pe stradă, acum locuiesc la Torino, într-o ”colibă invizibilă”