in

Miss România în Italia: Cine este Andreea Cernat?

Continuăm prezentarea concurentelor care s-au înscris la concursul de frumuseţe „Miss România în Italia”.

Una din cele mai tinere fete care luptă pentru coroniţa de Miss este Andreea Cernat, născută la Focşani în urmă cu 17 ani.

Trăieşte la Roma, împreună cu mama şi cu fratele ei mai mic, „de care are grijă, atunci când rămân singuri acasă”. În ţară, a studiat limbi străine, iar la toamnă se va înscrie la un liceu din capitala Italiei.

Ne spune că îi place dansul şi practică sport, dar mărturiseşte că nu crede că are multe şanse de a câştiga  premiul I, din cauza staturii sale. „Am 1,50m, şi, deşi am văzut că şi anul trecut au participat concurente mai mici de statură, nu cred că am şanse la premiul cel mare”, ne-a mărturisit Andreea.

Deşi are doar 17 ani, Andreei i s-a oferit deja un loc de muncă la Roma, ca baby-sitter, mai ales că are experienţă cu fratele ei mai mic. De aceea, va studia şi va munci în acelaşi timp, pentru a avea şi un venit propriu.

S-a adaptat vieţii la Roma şi recunoaşte că îi place Italia şi visează să aibă ocazia să viziteze şi sudul Peninsulei.

Tânăra din Focşani nu a decis încă cu ce se va prezenta pe scenă la proba artistică a concursului, dar are încredere în talentul ei artistic: „Aproape sigur, voi recita ceva, voi vedea atunci, ce anume ni se va cere”.

Pentru a vota candidata preferată, puteţi vizita site-ul concursului.

Miss România în Italia: Cine este Adelina Andronic?

“Miss România în Italia”: Cine este Andreea Apetroaie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O adolescentă de 16 ani stabilită în Canada reprezintă România la Miss Teen 2012 FOTO

Român de 26 de ani împuşcat în cap de un agent de securitate