in

O mămică din Suceava, aleasă “Miss Fitness” la Salerno

Duminică, 2 septembrie, a avut loc la Acteon Palace din localitatea Atena Lucana (Salerno) concursul de modă regional “Miss Fotomodella d’Italia”.

Printre cele 7 concurente care s-au calificat în faza următoare a concursului, care se va desfăşura la Lecce în perioada 6-9 septembrie, se află şi o româncă. Este vorba de Anca Puşcău, o mămică de 25 de ani, originară din Suceava, care a câştigat titlul de “Miss Fitness”.

“Prietenele mi-au spus să particip, pentru că am un corp frumos, aşa că m-am înscris la concurs. A fost o seară plină de emoţii, diferită de alte seri. Celorlalte concurente nici nu le venea să creadă că sunt mamă, iar cei din juriu au fost foarte drăguţi”, ne spune Anca Puşcău, născută acum 25 de ani la Suceava.

Anca a venit în Italia la vârsta de 18 ani, pentru a petrece o vacanţă alături de mama ei, care lucrează lângă Salerno. L-a cunoscut pe viitorul ei soţ, şi a rămas în Peninsulă. Acum lucrează ca esteticiană: se ocupă de reconstrucţia unghiilor.

“Lucrez şi în acelaşi timpa m grijă de fetele mele: cea mare are 3 ani, iar cea mică un an. Nu mă duc la sală, nu am timp să fac sport, dar activitatea de acasă, serviciul şi familia, mă fac să fiu în mişcare mereu, poate de asta mi-am menţinut corpul în formă”, ne spune Anca Puşcău.

Fetele şi soţul româncei au de ce să fie mândri: Anca va participa la faza naţională a concursului, care va avea loc la Lecce: “Nu am emoţii, încă nu se ştie sigur dacă voi merge. Voi fi naturală, aşa cum am fost până acum, voi participa cu aceeaşi rochie pe care am purtat-o şi la etapa regională”.

Anca este mamă, “fapt care nu a împiedicat-o să aibă un un fizic de excepţie. Spre desoebire de alte concursuri, la Miss Fotomodella au putut participa şi mămicile. Cred că am arătat, încă o dată, că România înseamnă şi frumuseţe”, ne-a spus o Maria Apetroaie, tot româncă, în calitate de directoare artistică a concursului desfăşurat la Atena Lucana. 

Miruna Căjvăneanu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Magda Bistriceanu: „PSD, afacere de familie”

7,4% din firmele din Italia, gestionate de străini