in

O româncă se afirmă în Calabria: „Capodopere din hârtie reciclată”

O româncă stabilită în Calabria a devenit cunoscută pentru lucrările ei de artă realizate din diverse materiale reciclate.

Publicația locală lacnews24.it o laudă pentru măștile de carnaval, care sunt adevărate capodopere.

Româncă în Calabria, capodopere din materiale reciclate

Mihaela Gafiuc vine din România dar de mai bine de 18 ani locuiește în Italia, în San Costantino Calabro, în zona Vibonese, cu Vincenzo și copiii lor.

Mihaela nu vrea să fie definită ca o artistă, dar cum să-i definești lucrările, realizate din fluturași publicitari care se lasă adesea în pragul caselor noastre, dacă nu adevărate opere de artă?

👉 Video cu Mihaela AICI

Pasiunea ei pentru rularea și încrucișarea foilor de hârtie a început în urmă cu câțiva ani.

Navigând pe internet, a dat peste un filmuleț în care se prezintă realizarea diferitelor obiecte din hârtie O lume cu totul nouă pentru Mihaela. Imediat a devenit pasionată de a se documenta cu diverse tutoriale. În scurt timp a devenit foarte pricepută în special în crearea de păpuși africane, folosind diverse obiecte de uz casnic.

Artista Paula Mitrache s-a căsătorit: a spus „Da” la Giovinazzo (Bari)

Masca pentru fiul ei

Chiar și la diferitele sărbători, atât de Crăciun, cât și de Paște, ea creează obiecte tematice. În câteva zile sosește Carnavalul și fiul ei Manuel i-a cerut o mască: așa că, folosind multe bucăți de hârtie colorată, a creat una de Arlecchino. Mihaela este mândră de hobby-ul ei și explică că este și o modalitate de a recicla și de a da viață unui lucru care altfel ar fi ajuns la gunoi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
ambulanza accident a4

Italia, român de 49 de ani, lovit mortal de o mașină pe autostrada A4, în apropiere de Bergamo

a patra doza

Italia, a patra doză PENTRU TOATĂ POPULAȚIA, anunțul ministrului Speranza