in

Piacenza, româncă de 60 de ani ucisă de o mașină, a traversat prin loc nemarcat

O femeie a murit la Piacenza după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada împreună cu o amică, şi aceasta rănită dar în afara oricărui pericol.

Victima este Maria Noapteş, româncă de 60 de ani. Accidentul s-a produs cu puţin înainte de ora 22 pe 10 mai la Piacenza, pe via Emilia Pavese. Potrivit unei prime reconstituiri a agenţilor poliţiei municipale, femeia traversa via Emilia printr-un loc nepermis.

În acel moment sosea un Ford Focus condus de un bărbat care s-a trezit dintr-odată cu ele în faţă. În ciuda frânării bruşte, şoferul nu a reuşit să evite impactul.


Femeia de 60 de ani s-a lovit în mod violent cu capul de parbriz, şi ambele au fost apoi aruncate în faţă câţiva metri. Salvatorii au sosit imediat: două vehicule de salvare avansată de la 118 şi două ambulanţe.


Femeia de 60 de ani era în stare foarte gravă din cauza fracturii craniene evidente care i-a provocat o puternică hemoragie şi care a necesitat transportarea de urgenţă la spital. Nu a supravieţuit. În afara pericolului este în schimb amica, o conaţională de 51 de ani, care a suferit diferite traumatisme, dar se va vindeca. La bordul maşinii care le-a lovit pe cele două femeie se afla un tânăr care a fost supus testului de alcoolemie. Rezultatul a fost negativ.

Victima lucra ca îngrijitoare în casa unui bătrân.

Româncă de 53 de ani, accidentată mortal la Milano

Român de 36 de ani, ucis în Sicilia de un şofer-pirat

Bologna, româncă de 19 ani, moartă în urma unui accident de circulație

Livorno, român de 26 de ani, mort în urma unui accident de circulație

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Condamnat la 27 de ani pentru crima de la Aprilia

Palermo, unchi şi nepot, reţinuţi pentru tentativă de omor