in

În poarta lui Inter la doar 19 ani: Ionuţ Andrei Radu, unul dintre fotbaliştii români care a reuşit să impresioneze în Italia

Ionuț Andrei Radu, în vârstă de 19 ani, este unul dintre fotbaliştii români care a reuşit să impresioneze în Italia. Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport scriu că cei de la Inter Milano au mare încredere în tânărul goalkeeper-ul român, iar din sezonul următor acesta va deveni portarul numărul 2 al echipei după Handanovic.

Radu şi-a prelungit contractul cu Inter până în 2021, iar în prezent este accidentat. Radu s-a accidentat în toamna anului trecut şi urmează să fie din nou apt de joc spre sfârşitul lunii martie.

„Cu Carrizo şi Berni aflaţi la final de contract, Radu e o opţiune pentru a rămâne al doilea portar al echipei, dupa Handanovic”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Radu a plecat din România din 2013. Inter l-a achiziţionat de la Dinamo pe vremea când jucătorul avea doar 16 ani.

Ionuţ Andrei Radu (18 ani), portarul român al lui Inter, a debutat pentru nerazzurri în luna mai a anului trecut, în ultima etapă din Serie A. Puştiul născut în Bucureşti a fost introdus de Mancini în minutul 72 al disputei din deplasarea de la Sassuolo, scor 3-1 pentru gazde. Ionuţ Andrei Radu a reuşit în cele 20 de minute în care a evoluat să aibă câteva intervenţii sigure şi să nu primească gol.

Adus de Internazionale Milano în vara lui 2013 de la Pergolettese, formaţie din Serie C2 (liga a patra) din Italia, puştiul a jucat doi ani la Allievi Nazionali, echipa de juniori a Interului și la Inter Primavera, formaţia de tineret a clubului.

Impresionați de modul în care tânărul fotbalist român și-a făcut treaba la juniori, oficialii au decis să îi dea o şansă şi la echipa mare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fostul ministru al diasporei A DISPĂRUT, apel disperat al Comisiei pentru românii de pretutindeni la Teodor Meleşcanu

Italia, scandal la UNAR cu bani publici pentru cluburi gay