Menu
in

Primii copii români din Italia în 2018: Gheorghe, Leonardo, Alexandru, Iuliana și Giorgia

Se numește Gheorghe primul copil născut în 2018 în provincia Agrigento (foto 1). Copilul a venit pe lume la secția de ostetrică și ginecologie a spitalului Barone Lombardo din Canicattì la ora 1 și 15 minute din noul an. Copilul cântărea la naștere 3,6 kg și a primit numele de Gheorghe. Părinții sunt rezidenți de ai mulți ani la Canicattì. Tatăl, 27 de ani, este maistru în construcții, iar mama, de 23 de ani, este casnică.

Și primul copil născut în acest an în provincia Sondrio (Lombardia) este român. La trei minute după miezul nopții, când pe cer încă explodau artificiile festivităților pentru noul an, la spitalul din Sondrio s-a născut primul copil din provincie: Leonardo (foto 2), primul copil al lui Ion Drumea și Diana Vornicu.

«Suntem foarte fericiți – a explicat pentru „La Provincia di Sondrio” Ion, tatăl micuțului de 3,440 kg – noul nostru an nu putea să înceapă mai bine. Copilul nostru ar fi trebuit să se nască pe 27 decembrie, dar a preferat să aștepte sosirea noului an.».

La Rimini, primul copil din 2018 este un băiețel român, născut la ora 00.55, cu greutatea de 2,840 kg. Părinții i-au pus numele de Alexandru și este al doilea copil al familiei.

Primul născut în provincia Barletta-Andria-Trani este Zaharia Iuliana Liliana (părinții sunt rezidenți la Trinitapoli), venită pe lume la Barletta la ora 00.10. Iuliana cântărea la naștere 3,360 kg, fiind primul copil al familiei.

În provincia Brescia, Giorgia (foto 3) s-a grăit să se nască chiar în primele ore ale anului, anticipând cu 13 zile data calculată a nașterii. S-a născut la spitalul Civile din Brescia, mama sa Alina Pavel, de zece ani la Brescia, fiind foarte fericită. Giorgia s-a născut la ora 00.27, cântărind 3,450 kg. «Este o fetiță extraordinară, deși toată noaptea nu a dormit, nu a plâns deloc», a declarat Alina Pavel pentru Brescia Oggi.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version