in

Primăria din Siena, “parte vătămată” în ancheta penală împotriva româncei de la Palio

A fost identificat bărbatul cu care românca Ioana Bojani apare în imaginile de la cursa hipică de la Siena şi care au facut valuri în presa din Peninsulă . Chiar dacă numele lui nu a fost dat publicităţii, potrivit cotidianului “Corriere di Siena”, este vorba despre un canadian care se ocupă cu dublarea audio în filme.

Ce nu s-a văzut pe You Tube

Publicaţia locală “Corriere di Siena” a reuşit să reconstituie ceea ce nu s-a văzut în cele două filmuleţe postate pe Youtube, in care apar cei doi îndrăgostiţi. Cotidianul a dedicat, două zile la rând, prima pagină, cazului “Româncei de la Palio”.

Astfel, potrivit ziarului, pe 16 august, la prânz, cei doi au luat masa la un restaurant din centrul oraşului, nu departe de strada Vicolo del Bargello, unde se află intrarea în apartamentul din care  a avut loc scena filmată. O chelneriţă a afirmat că i-a recunoscut şi a declarat că ei au şi servit “o sticlă cu vin, nu mai mult şi că păreau un cuplu normal de îndrăgostiţi” .

Sesizarea

Apoi, în jurul orei 18, a avut loc episodul pe care îl cunoaştem. Două doamne din public, scrie “Corriere”, au asistat la scenă şi au avertizat unul din poliţiştii aflaţi în piaţă, explicându-i că o tânără îşi arată sânii la fereastră.

“Poliţistul, destul de ocupat la acea oră- cu puţin după 18.00 locală, intră în clădirea indicată  şi o găseşte în apartament pe tânăra senzuală”. Urmează “un proces verbal redactat în grabă, în care nu se precizează numărul persoanelor prezente şi nici nu sunt  consemnaţi martori. Tânăra – identificată cu un act de identitate în care este specificată reşedinţa la Milano- se justifică spunând că nu a observat că erau copii care putea vedea scena”. Poliţistul face procesul verbal cu o menţionarea infracţiunii de “acte obscene”, şi atât.

După zece zile, cazul ajunge pe masa procurorului

Până când, a doua zi,  cazul explodează în presă, mai ales după publicarea video-ului hot pe Youtube. Poliţiştii dau de proprietarul apartamentului, Giorgio Capannoni, care spune că habar nu are ce fac persoanele cărora le închiriază ferestrele cu ocazia cursei hipice.

Potrivit Corriere, “semnalarea unei posibile infracţiuni a fost înaintată de către poliţia municipală procurorului adjunct Natalini în data de 26 august”.

"Ironie şi dezgust"

La Siena,  episodul a fost tratat mai degrabă cu “ironie sau cel mult cu dezgust”- scrie jurnalista Sonia Maggi pe paginile  cotidianului citat.

Totuşi, titrează ziarul, primăria locală a decis să se declare “parte vătămată” în procesul penal  care ar urma.

Ancheta se află, aşadar  “în curs de desfăşurare, fiind demarate cercetări ulterioare, care vor avea loc pe parcursul următoarelor zile”.

Miruna Cajvaneanu

Citeşte şi:

Ioana, protagonista sexy de la "Palio di Siena": "Sunt italiancă din 2009"

Video cu românca de 21 de ani care s-a dezbrăcat la "Palio di Siena"

Spectacol sexy al unei românce la cursa hipică din Siena

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Preşedintele Giorgio Napolitano, decorat cu „Steaua României”

Zboruri România- Italia cu plecare de pe aeroportul Băneasa, anulate