in

Revoltător: badantă BĂTUTĂ de rudele bătrânului îngrijit, pentru a pleca din apartamentul pus la dispoziție de angajator. I-au tăiat curentul și internetul

O româncă de 40 de ani, mama unei fete de 10 ani, a fost bătută de rudele bătrânului pe care femeia îl îngrijea, pentru a părăsi apartamentul pe care i-l pusese la dispoziție în comodat gratuit angajatorul, un bătrân din Ceccano (Frosinone), în vârstă de 76 de ani.

Potrivit rudelor, femeia fusese de acord să aibă grijă de bătrân doar pentru a pune mâna pe apartament.

Anunțul unei italience: „Caut badantă, ofer 300 euro, casă și masă”. Răspuns de la românce: „Hai sictir ”

De fapt, îngrijitoarea era foarte afecționată de bătrân, pe care îl îngrijea cu multă dedicație, iar bătrânul avea grijă ca femeii și fiicei ei să nu le lipsească nimic.

Rudele nu vedeau situația cu ochi buni, iar oportunitatea de a o da afară definitiv pe româncă a venit atunci când bătrânul s-a îmbolnăvit și a trebuit să recurgă la tratament spitalicesc.

Știind că îngrijitoarea era singură, rudele au profitat pentru a tăia curentul și a anula internetul folosit de fiică, iar femeia a fot împiedicată să meargă în vizită la bătrân la spital.

Șoc la Roma, badantă arestată, a otrăvit-o lent pe bătrâna de 89 de ani de care trebuia să aibă grijă

Când a mers la spital, românca s-a trezit în fața unuia dintre membrii familiei care, după ce a împins-o, i-a dat o palmă, provocându-i răni vindecabile în două zile.

În urma acestor fapte, femeia a depus plângere. La încheierea anchetei, procurorul a cerut trimiterea în judecată a doi frați și a unei nepoate a bătrânilor, potrivit tg24.info.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 4.6]

Ce se întâmplă cu studenta italiană vaccinată cu mai multe doze: bea 7 litri de apă pe zi, dar este deshidratată. Nu mai produce anticorpi deloc

Pavia, român arestat după ce și-a incendiat cu alcool partenera, însărcinată în luna a doua