in

Româncă de 61 de ani, respectată de locuitorii din Bari, face voluntar curățenie în oraș

Pasajul subteran pietonal Marconi, din cartierul Madonnella – Bari, strălucește de curățenie datorită muncii voluntare a unei femei cunoscută de localnici că își petrece zilele cerșind de pomană.

Dar nu este orice cerșetoare, pentru că modalitatea ei de a răsplăti orașul care a primit-o este menținerea curățeniei zonei „ei”. Pentru aceasta, în fiecare zi mătură și spală acea zonă, scriu jurnaliștii de la TeleBari.

Constantina Vasile este de naționalitate română, are 61 de ani și locuieste de 14 ani în Bari, în tabăra de romi din Japigia. Mulți o cunosc pentru că zona ei de cerșit este tocmai pasajul subteran.

Banca Italiei: Românii au trimis acasă 604 milioane de euro anul trecut

“Îmi place să am totul curat”

De altfel, din moment ce ea se ocupă de curățarea zilnică a pasajului subteran, rezultatele și aspectul zonei sunt evidente.

“Îmi place să am totul curat”, a precizat ea jurnaliștilor.

Au primit ilegal 20.000 de euro din venitul de cetățenie, trei românce obligate să restituie banii

Mulți locuitori din Bari apreciază angajamentul acestei femei care, în ciuda dificultăților zilnice de a merge mai departe, nu-și pierde inima și chiar și în zilele mai friguroase se gândește să dea o contribuție.

„Dar nu mi-as dori ca primarul Decaro sa se enerveze acum”, a declarat Constantina zâmbind pentru jurnaliștii de la TeleBari, pentru ca singura ei frică este sa fie îndepărtată din îndrăgitul ei pasaj subteran.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.7]
preot sfinteasca tevi

Au chemat preotul să sfinţească țevile de apă caldă, după ce 15.000 de oameni au rămas fără căldură

noua varianta din camerun

A fost descoperită O NOUĂ VARIANTĂ, cu 46 de mutații. „Vine din Camerun”