in

Româncă de 63 de ani, dispărută în Italia de mai bine de opt luni. Rudele cer ajutorul populației

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 63 de ani din comuna Hilișeu Horia, care a plecat la muncă în străinătate, iar de mai bine de opt luni nu a mai dat niciun semn de viață. Cercetările au fost declanșate în urma unei sesizări primită din partea rudelor femeii, care încearcă acum să-i dea de urmă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Cristina Butnariu (foto), a plecat în urma cu trei ani in Italia, păstrând legatura cu familia până în luna aprilie 2020 când aceasta nu a mai putut fi contactată. Polițiștii au solicitat acum și ajutorul populației în speranța că cineva ar putea oferi informații care să ducă la localizarea femeii.

Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze numerele de urgență din Italia sau România sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau carabinieri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
pacient transferat strainatate

Român cu arsuri grave, transferat în străinătate. «Mirosea, nu a fost spălat nici măcar cu apă și săpun», acuză medicul care îl îngrijeşte

Catania, româncă înarmată cu un ciocan, a încercat să spargă un bancomat, arestată