in

Româncă guvernantă la o familie nobilă din Parma: «I-am gătit contesei ciorbă de perișoare și sarmale, i-au plăcut»

Janeta Godoi, 50 de ani, guvernanță unei contese din Italia, a participat la emisiunea concurs ”Chefi la Cuțite” din România, încercând să-i cucerească pe jurați cu un preparat din rulouri din piept de pui.

A plecat în Italia pentru un trai mai bun și a ajuns să fie guvernantă pentru o familie nobilă, pentru o contesă din orașul Parma, din celebra familie Marchi. A plecat în Italia din cauza situației financiare dificile din țară, cu gândul că va sta trei ani. A ajuns să stea 13, a povestit Janeta – nume de televiziune Giulia – Godoi.

Se află în Italia cu soțul și cele două fete. Familia este originară din Comănești, județul Bacău. Ea este guvernantă, iar soțul ei este angajat grădinar.

Janeta a povestit în fața juraților despre vila în care locuiește contesa. Aceasta are 11 dormitoare, șapte băi, și chiar dacă deține jumătate din orașul Parma, sunt foarte modești. ”Sunt oameni deosebiți, chiar dacă sunt de rang înalt. Noi suntem tratați ca membri ai familiei. Niciodată nu ne-am simțit ca servitori.”

Aceasta le-a mai povestit chefilor că i-a gătit contesei mâncăruri tradiționale românești și că i-au plăcut. Ea a povestit că i-a gătit ciorbă de perișoare și sarmale contesei. ”I-am făcut ciorbă de perișoare. I-am dus și sărmăluțe, le-a gustat, i-au plăcut”, a povestit Janeta.

Janeta speră ca această emisiune să o ajute să lucreze într-o bucătărie și să își ducă visul la bun sfârșit. Preparatul acesteia a fost pe placul juraților, fiind trei rulouri de pui diferite. Astfel că a primit două cuțite și va merge mai departe, a scris anunțat antena1.ro. „Chefi la Cuțite” este cea mai urmărită emisiune culinară din România.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Monica Todor, româncă din Maramureş, antreprenoare la Roma: «Suntem o forţă noi, românii, dar nu ştim cum să o folosim»

Mantova, insulte rasiste și amenințări cu moartea împotriva unui cetățean român