in

O tânără româncă a depus jurământul în armata italiană: „Motiv de mândrie pentru noi”

O româncă în armata italiană: Primarul din Bolognano despre tânăra româncă devenită soldat al armatei italiene, prin depunerea jurământului: „O mândrie pentru comunitatea noastră”

O româncă în armata italiană

Tânăra Rebeca Ştefania Cirniceanu, de 21 de ani, a depus ieri jurământul în Regimentul 235 Instruire Voluntariat „Piceno” Ascoli Piceno, scrie Il Pescara.

Mândrie și satisfacție din partea primarului orașului Bolognano Guido Di Bartolomeo pentru depunerea jurământului de către Rebeca Stefania Cirniceanu.

Tânăra în vârstă de 21 de ani, cu dublă cetățenie italiană și română, a depus ieri jurământul în cadrul ceremoniei desfășurate în Regimentul 235 de Pregătire a Voluntarilor „Piceno” din Ascoli Piceno, al voluntarilor în poziție fixă ​​a Blocului II 2020 – Eșalonul II al Armata Italiei, și care a fost urmărit în streaming de primar.

Ce RISCĂ românii din diaspora care refuză încorporarea în caz de război

Motiv de mândrie pentru comunitate

Di Bartolomeo a vorbit despre un motiv de mândrie și emoție pentru întreaga comunitate:

„Transmit felicitări pentru alegere și curaj, alături de dorința de a putea onora mereu țara cu forța și determinarea care o deosebesc. Născută în 2001, cu dublă cetățenie italiană și română, Rebeca locuiește împreună cu familia la Bolognano de 17 ani. În următoarele zile o voi primi pe tânăra militară în reședința municipală și va fi o mare satisfacție să o văd purtând uniforma cu mândrie și entuziasm”.

Preşedintele AUR, George Simion: „Armata trebuie să redevină obligatorie”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
viza flotant

Ordonanța care anulează actul de identitate pentru românii din diaspora va fi revizuită

copil mort covid italia

Italia, fetiță de doi ani, moartă de Covid. ”O comunitate întreagă zguduită și distrusă”