Menu
in

Și-a deschis o pizzerie în țară, cu ingrediente și rețete strict din Italia iar cuptorul e din piatră vulcanică

Un orădean stabilit în Italia a decis să își deschidă propria pizzeria pentru aduce în orașul natal gustul unei pizza autentice. Totul se întâmpla în urmă cu 5 ani, atunci când a luat ființă Pizzeria Cardinale, scrie bihon.ro.

Decis să le redea orădenilor adevărata savoare a gusturilor italienești, Adrian Zerghe a achiziționat din Italia, în schimbul sumei de 18.000 de euro, un cuptor dotat cu o placă rotativă din piatră vulcanică, fiind astfel prima pizzerie din Bihor care deține acest cuptor unic. Mai mult de atât, rețeta de pizza folosită de Pizzeria Cardinale este creată de un pizzer din Napoli, respectă standardele italienești și folosește ingrediente de cea mai bună calitate, aduse direct din peninsulă.

Concret, la Pizzeria Cardinale toate alimentele, de la sare și făină până la prosciutto, șuncă cotto, grana, mozzarella, sosul de roșii, salamul, plus altele sunt aduse special din Italia. Singurele ingrediente achiziționate de pe plan local fiind legumele proaspete.

De asemenea, pizzeria pune la dispoziția consumatorilor o gamă largă de produse răcoritoare aduse tot din Italia: de la Coca-Cola și Pepsi la SanBenedetto și SanPellegrino, dar și deserturi delicioase: tiramisu cu ananas, clătite umplute cu Nutella din Italia, cheesecake sau profiterol, cu care vei reuși să îndulcești o masă cum doar în Italia mai poți savura.

Cea mai mare pizza

Pizzeria Cardinale oferă un meniu bogat cu 33 de sortimente de pizza. Din punct de vedere al sortimentelor, pe lângă cele cu specific italian, au fost introduse și adaptate și rețete aflate la mare căutare în rândul orădenilor: pizza Kebab, Capricciosa, Țărănească, Românească, Ungurească sau Salam Picant. Pentru că o pizza bună se consumă alături de cei dragi, Pizzeria Cardinale a introdus în meniu și pizza family pentru 3-4 persoane.

În funcție de sortiment, aceasta are între 1,2 și 1,5 kg, iar diametrul ei este de aproximativ 60 de cm. Pizza family poate fi împărțită și în două sortimente diferite, fiecare jumătate urmând a avea ingredientele specifice variantei alese. Spre deosebire de alte localuri unde totul se întâmplă în spatele ușilor închise, la Pizzeria Cardinale întreg procesul de preparare a pizzei este realizat în fața clientul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version