in

„Stai acasă. Te ajutăm noi”. 500 de pachete cu mâncare, distribuite de voluntari români din Roma conaţionalilor aflaţi în dificultate

Mai mulţi voluntari români din Roma îi ajută pe conaţionalii aflaţi în nevoie în această perioadă.
„Stai acasă, te ajutăm noi” este deviza voluntarilor care au distribuit peste 500 de pachete cu produse alimentare în această perioadă, sub îndrumarea Ieromonahului Ştefan de la Parohia Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul din Rignano Flaminio, de lângă Roma.
La iniţiativă au aderat şi voluntarii Asociaţiei /Sante Lia Pro-Vita/ coordonată de Camelia Avram.
„Noi, în momentul în care am pornit la acest drum, ne-am gândit foarte mult cum putem noi să fim de folos celor care în momentul de faţă sunt în dificultate şi eram în biserică şi ţin minte că părintele Ştefan citea din Evanghelia lui Matei câteva cuvinte care m-au făcut să mă gândesc şi am zis: „Doamne, cum pot eu să stau acasă liniştită atât timp cât fraţii mei, fie ei ortodocşi, catolici sau de altă religie sau de altă naţionalitate nu au ce mânca?”

Şi împreună cu asociaţia noastră, cu voluntari care şi-au dăruit timpul lor, resursele economice şi s-au dăruit celor care au mai puţine posibilităţi şi cu părintele Ştefan, am pornit această campanie. Proiectul nostru se bazează pe forţa noastră de a dărui alimente celor care nu au şi l-am numit : «Stai acasă, te ajutăm noi», a povestit Camelia Avram pentru romania-actualitati.ro.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=222599049168658&id=105332594228638

„Ţinând cont de situaţia de urgenţă în care ne găsim momentan şi de faptul că persoanele nu au voie să iasă din casă, mergem noi să le ducem acasă ceea ce li se cuvine şi pe lângă aceştia, donăm şi la persoanele care se găsesc în dificultate. Pachetele sunt formate din pastă, orez, ton, suc de roşii, carne la cutie, salam, biscuiţi, ulei, turtă dulce, fructe, zacuscă, pate de porc.

Ceea ce noi am încercat este să facem cât mai bogată şi diversificată o alimentaţie pentru o săptămână. Încercăm să distribuim aceste pachete cât mai repede posibil şi acolo unde este necesar”, a mai spus coordonatoarea Asociaţiei /Sante Lia Pro-Vita, care spune că nu există satisfacţie mai mare decât un zâmbet, un „vă mulţumesc” spus din toată inima din partea celor ajutaţi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un primar din Republica Moldova le-a dat câte un plic de bani şi le-a promis curcani de rasă medicilor români

companiile aeriene

Companiile aeriene ar face orice doar să nu returneze oamenilor banii plătiți pentru zborurile anulate