in

Succesul Ioanei în Italia: studentă la Parma, a câștigat un titlu de miss la un concurs național de talente

Ioana Maria Pop, româncă de 22 de ani, stabilită Fidenza (Emilia-Romagna) a câștigat un titlu la concursul de talente și frumusețe “Una Ragazza Per il Cinema”, a cărui finală a avut loc la Taormina.

Tânăra de 22 de ani este de origine română, dar locuiește în Fidenza de șaisprezece ani, scrie „Gazzetta di Parma”. Frumoasa Ioana, care acum se simte fidentină, a crescut de fapt în oraș, unde locuiește cu familia, a studiat, are prieteni. Acum studiază Biologia la Universitatea din Parma, prioritatea ei, în timp ce nu ocolește concursurile de modă, fotografie, frumusețe. Dar îi place, de asemenea, să se ofere voluntară, să se dedice literaturii, gătitului, gimnasticii.

Cu agenția Passionmodel din Fidenza, a participat la concursul “Una Ragazza Per il Cinema” (O fată pentru cinema) și după ce a adus acasă două titluri de miss, din Ferrara și Veneția, a ajuns în finală, la Taormina, unde a câștigat titlul de Miss Centro Messeguè. „Un titlu care i se potrivește pe deplin, întrucât Ioana are o frumusețe naturală, dar care te lovește imediat, cu acei ochi splendizi care ies în evidență pe fața ei strălucitoare”, .

Pe lângă faptul că este frumoasă, este și o fată inteligentă, fină. «Am ajuns la Fidenza în urmă cu șaisprezece ani – a spus Ioana – când eram încă un copil și am studiat aici. După ce am participat la Paciolo, m-am înscris la Universitatea din Parma, la Biologie și abia aștept să obțin diploma. Dar îmi place și moda, prezentările de modă, casting, ședințele foto. Fără a-mi uita semenii: de fapt, când pot, mă ofer voluntar pentru Crucea Roșie. Am participat, împreună cu agenția Passionmodel, căruia îi mulțumesc că mi-a oferit această oportunitate, la competiție și a fost o experiență interesantă “.

Ioana rememorează vara aceasta, care, în ciuda perioadei dificile pe care o trăim cu toții, i-a adus și satisfacție. «Am participat la selecții și apoi am ajuns la finala de la Taormina – a explicat ea – și aici trebuie să spun că, pe lângă cinci zile intense și solicitante, am trăit un vis. Balet, coregrafie, actorie și am adus chiar și un monolog de la Micul Prinț al lui Antoine de Saint-Exupéry, pe care îl ador. Dar în acel ritm, chiar am uitat că trebuie să mai merg la culcare. Dar a meritat, defilând în acel amfiteatru, care miroase a istorie și frumusețe, nu se întâmplă în fiecare zi. Eram șaptezeci de fete din toată Italia și cu unele dintre ele am stabilit o prietenie frumoasă și continuăm să vorbim între noi. Apoi a venit acel titlu, care m-a bucurat, răsplătindu-mă pentru sacrificii ».

Ioana, în zilele festivalului de film de la Veneția, a participat și ea la o prezentare de modă și acolo a trăit și un moment magic. «Acum mă voi concentra asupra studiilor mele, dar dacă voi avea niște ocazii, cu siguranță îmi voi oferi disponibilitatea. Sunt convinsă că totul în viață este necesar pentru a câștiga experiență ».

Italia, român de 21 de ani, răpit, sechestrat și torturat de traficanții de droguri, în fața iubitei. ”Asta pățesc cei care greșesc!”

Pericol în România, peste 3.100 de cazuri de Covid în ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri în București