in

Tineri dansatori români, premiați la un concurs prestigios la Roma, câștigători la categoria de vârstă

Federația Italiană de Dans Sportiv, în colaborare cu federația mondială de specialitate WDSF, a organizat weekendul trecut la Fiumicino-Roma ediția 2021 a competiției Open Rome-Fiumicino, eveniment la care au participat câteva sute de sportivi din peste 20 de țări europene, de toate categoriile de vârstă.

Și România a participat la această întrecere cu un contingent semnificativ, între aceștia numărându-se și sportivi de la CDS Adamas Bacău. Cea mai bună pereche băcăuană la acest eveniment s-a dovedit a fi cea compusă din Sabin Buzdugan și Rebeca Tomița, pereche vicecampioană a României la categoria Juniori 1 Standard, scrie desteptarea.ro.

Sabin și Rebeca au confirmat și la competiția italiană acolo unde au reușit să câștige categoria Open International Under 13 Standard, în competiția similară la secțiunea dansurilor Latino-Americane bifând prezența pe podium, pe locul III.

După o scurtă vacanță de câteva zile, dansatorii sportivi băcăuani au programat un cantonament și alte pregătiri susținute în vederea sezonului competițional din toamnă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
analfabeți funcțional

Aproape jumătate dintre copiii români sunt analfabeți funcțional. «Foarte multe școli sunt de fapt cimitire educaționale, unde înveţi să eşuezi»

Italia, crimă între adolescenți, o fată de doar 15 ani, injunghiată de prietenul ei, de aceeași vârstă