in

Un bătrân de 80 de ani îşi denunţă “badanta” pentru vătămare corporală. Ea ripostează: “e iubitul meu şi sunt însărcinată”

Iubirea nu are vârstă: A.N., o îngrijitoare româncă de 56 de ani, a fost arestată cu acuzaţia de ameninţări şi vătămare corporală, victima fiind chiar bătrânul de 80 de ani, pe care îl îngrijea de câteva luni. Românca neagă acuzaţiile, susţinând că este îndrăgostită de pensionar şi că aşteaptă un copil de la “iubitul” ei. Iată povestea celor doi, relatată de "Il Mattino".

Românca, stabilită în Italia din 2010, şi-a găsit de muncă în localitatea Mirabella Eclano la sfârşitul anului trecut, ca “badante”. Trebuia să se ocupe de un pensionar de 80 de ani, văduv cu doi fii, care locuia singur. Între ea şi bătrân totul a mers bine până în iulie.

Au convieţuit sub acelaşi acoperiş circa opt luni, din decembrie până în iulie. Apoi între cei doi lucrurile au început să degenereze. Certurile au devenit din ce în ce mai dese, iar pe opt iulie bătrânul a  înaintat plângere la poliţie, acuzând-o pe menajeră că l-a lovit şi l-a ameninţat.

Italianul susţine că femeia a devenit nervoasă, iar stările ei depresive s-au transformat în violenţă fizică. Ca probă, a depus la dosar şi un certificat medical cu prognoză de vindecare de cinci zile. Bătrânul se plânge că românca l-ar fi lovit chiar cu un obiect contondent.

În urma verificărilor efectuate de carabinieri, care au încercat să reconstituie episoade şi în baza mărturiilor strânse, acuzaţiile apar adevărate.

Românca a primit ordin să părăsească locuinţa şi să nu mai pună piciorul în localităţile Mirabella şi Bonito (unde bărbatul are o altă casă). Insă ea, nici gând să-l lase pe bătrân: « Sunt îndrăgostită de el şi m-a şi lăsat însărcinată», a spus femeia judecătorului.

Nerespectarea sentinţei judecătoreşti a fost considerată însă, o infracţiune şi, ca atare, poziţia româncei în faţa legii s-a agravat.

Procurorul a dispus arestarea româncei şi detenţia în închisoare. Avocatul îngrijitoarei a cerut verificarea sănătăţii mintale a asistatei sale.

Între timp, se aşteaptă rezultatele investigaţiilor care vor stabili dacă românca este sau nu însărcinată. Între timp, fosta menajeră rămâne în închisoare, continuând să-şi susţină inocenţa. Neagă că şi-ar fi bătut vreodată ”iubirea” şi spune că ştie cine sunt adevăraţii responsabili ai acestei poveşti: rudele bătrânului de 80 de ani, ostili faţă de ea încă de la început.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ramona Bădescu s-a răsfăţat la Paris

Un român a furat 90.000 de euro din hotelul unde lucra, cu tot cu seif